Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üye sayısında 50’inci faaliyet alanında 5’inciyiz

Üye sayısında 50’inci faaliyet alanında 5’inciyiz
Üye sayısında 50’inci faaliyet alanında 5’inciyiz

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Genel Kurulu, ATSO hizmet binasında yapıldı. Genel Kurul’a, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Doğal Üyeleri, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.
“FAALİYETLERİNİZ TOBB
TARAFINDAN TAKİP EDİLİYOR”
Genel Kurul’da konuşma yapan ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, “TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu’na verdiği önemi biliyorsunuz. Bu Kurul için TOBB bünyesinde ayrı bir birim oluşturuldu. Yönetim Kurulları’ndan Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu’nun daha aktif olması için, fikir üretme ve proje geliştirme, sosyal konularda topluma kazanımlar sağlamak adına faaliyette bulunmamızı istiyorlar. Biz de Yönetim Kurulumuz’dan birer kişiyi bu Kurullar’a atadık. Yaptığımız faaliyetler TOBB tarafından takip edilmektedir. Bizim bu dönemde beklentimiz, somut, ele gelir, neticesi alınan projelerdir.” dedi.
TOKMAN, ATSO YÖNETİMİNE
 TEŞEKKÜR ETTİ
Türker’in konuşmasının ardından TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman kürsüye geldi. İcra Komitesi seçiminden bu yana yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi veren Tokman, “Bizlere her zaman destek olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
GENEL KURUL SUNUMLAR VE EĞİTİM İLE SONA ERDİ
Genel Kurul’da ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, mevzuat ve ATSO’nun faaliyetleri hakkında, İcra Komitesi Üyesi Rabia Güzbey de İcra Komitesi Üyeleri hakkında sunum yaptı. Genel Kurul, İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Müjgan Gölçük Yağcı’nın projeler hakkında yaptığı sunum ve verdiği protokol kuralları eğitimi ile sona erdi.