Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uysal: İscehisar halkı vicdanları ile tarttı

Demokrat Parti Genel Başkanı
Uysal: İscehisar halkı vicdanları ile tarttı

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, İscehisar Belediye Başkanlığı’na seçilen Ahmet Şahin ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Uysal, “Değerli Başkanımız Ahmet Şahin ve onunla birlikte şahsında mücadele veren Belediye Meclis üyelerimizi, partililerimizi beraberindeki İscehisar’lı hemşerilerimizi kazandıkları başarıdan dolayı kutluyorum. Yaşadığımız ve geride bıraktığımız yerel seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
“İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAĞIZ”
Seçim sürecinde çalışan genç ve kadınlara teşekkür eden Uysal,
“Her daim inandıklarımızı ifade ettik. Bizim için özel olan her daim Afyonkarahisar ve İscehisar. Burada da geçmişten bugüne siyasetin içinde olan tecrübesi ve birikimi olan başkan ve yöneticilerimiz ve onun haricinde bu seçimin kahramanı diyebileceğimiz kadınlarımız ve gençlerimiz bu süreçte önemli bir faaliyet programı yürüttüler. Bende memnuniyet duyuyorum. İnşallah İscehisarımız sahip olduğu imkanlar ve potansiyel ile bunları idare edecek ehil insanlarımızdır. İnsanlarımız hem vicdanları ile tarttı hemde cebindeki kantarı ile tartıp bir karar verdi. Umut ediyorum bu süreç güzel bir şekilde sonlanır. Memleketimizin, ihtiyaçları ve talepleri karşılanır.” ifadelerini kullandı.
“YÜZDE 24 İLE BAŞLAYIP ÖNE GEÇTİK”
Belediye Başkanı Ahmet Şahin de Uysal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Biliyoruz ki Haziran seçimlerinde AK Parti’nin ilçe genelinde yüzde 76’lık bir oyu vardı. Biz yüzde 24 ile başladığımız seçimi İscehisar da 110 farkla aldık. Sayın Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın ve bize inanan güvenen İscehisar halkının demokratik mücadelede yanlış yapmadan, hata yapmadan, demokratik çerçevede İscehisar’lı demokrasi dersi verdi. Seçimi ben kazanmadım, seçimi iscehisar’lı kazandı. Çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti