Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyum var, protesto yok – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor Bakanı,
Uyum var, protesto yok

Gençlik ve Spor Bakanı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto ile görüşmelerin yapıldığını kaydeden AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Ali Rıza Gürakar, “Bu konuyla ilgili Spor Toto’nun daha önceki ödemeleriyle alakalı aynı şekle getirileceği sözü alındı. Önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Keçiörengücü ve sonrasında maçlara çıkmama gibi bir konu söz konusu olmayacak. Ulusal basındaki açıklamalardan sonra, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Gençlik ve Spor Bakanı, Spor Toto ile 90 kulüp başkanı ve Cengiz Başkanımız görüşmeler yapıldı. Bu konuyla ilgili olumlu ve ılımlı sinyaller alındı. Cengiz Başkanımız ve 90 kulüp protesto yapmama kararı aldık. Piyasaların gerginliği, hükümetin gerginliği, zaten gerginlikten dolayı bizlerde buna tuz biber olmayalım diyerek gerek duymadık. Önemli olan Türkiye’nin ve devletin sürekliliğidir” ifadesine yer verdi.  
“5 BİN LİRA CEZA MAKUL
 VE MANTIKLI DEĞİL”
Bucaspor maçından sonra verilen cezaların ardından itirazlar yapıldığını aktaran Başkan Gürakar, “Disiplin Kurulu’na ve Tahkim Kurulu’na gerekli itirazlarımızı yaptık, belgelerimizi sunduk, hatta bir gelişme oldu. Biz normalde İl Güvenlik Kurulu’nun özel güvenlik sayısını 35 kişi olarak belirlediğini ve bizim 40 kişiye çıkardığımızı belgelerle sunduk. İl Güvenlik Kurulu’nun 35 özel güvenlik sayısını 40’a çıkardığımızı anlattıktan sonra bizde savunmamızı yaptık ve ‘Haklısınız bu 5 bin liralık ceza makul ve mantıklı değil’ denildi. Bununla ilgili de gereken yapılacak denildi. Orada güvenlik zafiyeti vardı, veyahutta güvenlikle ilgili yapmadığımız bir şey söz konusu değil. Kurul 35 demiş biz 40 getirmişiz” dedi.   
“BUGÜN NETLİK KAZANACAK”
Seyircisiz oynama cezasıyla ilgili bugün konunun belli olacağının altını çizen Başkan Gürakar, “Bugün yapılacak kurul toplantısı sonrasında her şey netlik kazanacak. İnşallah iyi bir haber alacağız. Biz gereken mercilere, ulaşmamız gereken yerlere itirazlarımızı yaptık. Bilgilendirmeleri de artık bundan sonraki süreçte inşallah neticeye ulaşacağız” şeklinde konuştu.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti