Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzülmeyin, daha çok çalışın – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Üzülmeyin, daha çok çalışın

Final Dergisi Dersahaneleri’nin yöneticileri YGS’den üzgün ayrılan öğrencilere “yılgınlığa düşmeyin” önerisinde bulundular

Final Dergisi Dershaneleri’nin Afyonkarahisar’daki yönetim Temsilcisi Nejdet Özmen ile Final Dergisi Dershanesi Müdürü İbrahim Meydanoğlu gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Final Dergisi Dershanesi’nin Afyonkarahisar’daki çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirten Final yöneticileri, Afyonkarahisar’ın eğitimdeki çıtasını yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dediler.
Kocaeli’ndeki 33 yıllık mesleki yaşamının ardından Final Dergisi Dersanesi yöneticileri tarafından Afyonkarahisar’a atandığını belirten Nejdet Özmen “20 Şubat’tan itibaren Afyonkarahisar’da yönetim temsilcisi olarak görev yapmaya başladım. Final Dergisi Dershaneleri’nin Türkiye genelindeki bireysel ve kitlesel başarısını Afyonkarahisar’a taşımak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Afyonkarahisar halkının eğitime olan duyarlılığını kısa sürede gördüğünü ve bundan memnuniyet duyduğunu belirten Özmen, “Bu ilgiyi başarıya dönüştürmek gerek. Afyonkarahisar’ın çocukları bunu hak ediyorlar” dedi. 24 Mart’ta yapılan YGS sonrasında bazı öğrencilerin üzüntüye kapıldığını gözlediklerini dile gtiren Özmen sözlerini şöyle tamamladı:
“YGS aslında sistemin içerisinde payı daha az olan, pastanın küçüğünü temsil eden bir sınav. Sınav sisteminde yüzde 40’lık etki YGS’nin ise geriye kalan yüzde 60’lık etki LYS’nindir. O nedenle YGS’de üzüntüye kapılan öğrencilerimiz iyi bir çalışma ile açıklarını LYS’de kapatabilirler. Öğrencilerimize önerimiz yılgınlığa kapılmadan çok çalışmalarıdır. Çünkü önlerinde daha önemli bir sınav aşaması bulunmaktadır” (Kocatepe)