Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vaka sayımız artıyor

Afyonkarahisar’da koronavirüsle bağlantılı hastalıklar

Afyonkarahisar’da koronavirüsle bağlantılı hastalıklar nedeniyle hastanelerde tedavi gören hasta sayısının 24 kişi olduğu öğrenildi. Vefat eden sayısı 17’ye yükseldi. İl genelinde pozitif kovid vakalarının toplamı 366 kişiye ulaştı

 

68 KİŞİ KARANTİNADA
Afyonkarahisar’da korona ile bağlantılı olarak hastanede yatan kişi sayısı 24’e yükseldi. Afyonkarahisar il genelinde koronavirüs vakalarıyla ilgili son rakamsal verilere göre hastanelerde tedavi gören bu 24 hastanın 4’ü yoğun bakımda, 1’i ise entübe vaziyette bulunuyor. Yapılan testlerinde pozitif değer bulunup Afyonkara-hisar’daki evlerinde ve diğer özel alanlarda gözlem altında tutulan kişi sayısı ise 68 kişi. Geçen hafta bu rakam 70 kişi idi.
257 HASTA İYİLEŞTİ, 45 KİŞİ SONUÇ
BEKLİYOR
Covid tanısı nedeniyle pozitif olup tedavi olup iyileşen, taburcu olan hasta sayımız 257 kişi. Afyonkara-hisar’da covid tanısı nedeniyle vefat eden kişi sayısı 17 kişi olurken, ilimizde karşılaşılan pozitif covid vakalarının toplam sayısının 366 kişi olduğu belirlendi. İlimizde Covid testi henüz yapılmamış, covid testi yapılmış ama sonucu beklenen ya da tedbir amaçlı karantinada bekletilen kişi sayısı 45 kişi.
YAPILAN TEST
SAYISI ARTIYOR
Afyonkarahisar’da şu ana kadar toplam test yapılan kişi sayısının ise 5592 kişiye ulaştığı bildirildi.