Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vakıflar yetkilileri Sandıklı’da incelemelerde bulundu

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk ve beraberindekiler Sandıklı İlçesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi

 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.
Sandıklı ilçesinde yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyet, ziyaretinde akabinde restorasyon çalışmalarının devam ettiği Hamamönü Camiinde ve Müradin Camiinde incelemelerde bulundular. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk yürütülen çalışmaları yakından ilgilenerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. Çöl konu hakkında şunları kaydetti: “Sandıklı ilçemizin tarihi dokusunu bozmadan, gelecek nesillerimize ışık tutması açısından, yaptığımız çalışmalara yenilerini eklemenin gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte koordineli olarak yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bundan sonra yapılan çalışmalar hakkında kendileriyle istişarelerde bulunduk. Hamamönü Camiisinde yapılan çalışmalarının bitmesiyle birlikte inşallah Müradin Camii içinde restorasyon çalışmalarımızı başlatacağız. Ben bu vesileyle Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk ve ekibine ilçemize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti