Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Balkanıoğlu, AK Parti gençlerini kabul etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Balkanıoğlu, AK Parti gençlerini kabul etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de hazır bulundu

Ziyaret sırasında, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu, İl Gençlik Kolları olarak Afyonkarahisar’da yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgi verdi. Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nazik karşılamalarından ve gençlere verdiği önemden dolayı teşekkür eden Uslu, böylesine başarılı ve her konuda gençlere destek veren bir Vali ile tanışmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, bugünün gençlerinin gelecekte önemli yerlerde söz sahibi olabilecek durumda olduklarını belirterek, kendini özgürce ifade eden, sosyal ve kültürel açıdan kendini geliştiren, otokontrollü ve öz güvenli gençleri görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Gençlere; milli birlik beraberlik bilincinde, insanlara faydalı olabilecek çalışmalar içinde olmalarını tavsiye eden Vali Balkanlıoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatının üyelerine hayatları ve görevleri süresince başarılı çalışmalar diledi. (Kocatepe)