Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Balkanlıoğlu Afyonkarahisar’ı anlatacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Balkanlıoğlu Afyonkarahisar'ı anlatacak

Vali İrfan Balkanlıoğlu bugün saat:10.30’da TRT Anadolu kanalında canlı olarak yayınlanacak olan “Anadolu’nun Sesi” isimli programa katılacak

Hafta içi her gün TRT Anadolu’da yayınlanan ve Yerel medyaya haber kaynağı oluşturmak, bölgeler arasında haber ve bilgi akışını sağlamak amacıyla 25 yıldır yayın hayatında olan “Anadolu’nun Sesi” adlı gazete, program formatı’na konuk olacak olan Vali İrfan Balkanlıoğlu, canlı yayında Afyonkarahisar’ı anlatacak.
Yerel ve bölgesel gazete haberlerinin yanı sıra yerel medya mensuplarından akademisyenlere, yaygın medya mensup-larından basın hukukçularına, toplumun hemen her kesiminden konukların katıldığı programda, güncel konularla ilgili olarak konuklarla canlı telefon bağlantılarına da yer veriliyor.
Hakan Tuzcu ve Arzu Türkdoğan’ın konuğu olarak programa davet edilen Vali Balkanlıoğlu, programda Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürü, ekonomisi ile marka haline gelen ürünlerimiz hakkında bilgiler verilecek. Özellikle son yıllarda Afyonkarahisar’da göze çarpan ekonomik ve sosyal gelişmeleri ile Termal turizm hakkında bilgiler verecek olan Vali Balkanlıoğlu, ilimizi her yönüyle tanıtacak. Canlı yayına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser canlı telefon bağlantısı ile katılacaklar. (Kocatepe)