Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Balkanlıoğlu pikniğe davet edildi

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Balkanlıoğlu pikniğe davet edildi

İstanbulda’ki ve Afyonkarahisar’daki dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vermek üzere Balçıkhisar Dernekleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Vali İrfan Balkanlıoğlu’na makamında bir ziyaret gerçekleştirildi

Ziyarete İstanbuldaki Balçıkhisarlılar Derneğinden, Dernek Başkanı Hanefi Yılmaz, Dernek Genel Sekreteri İbrahim Şener ve Yönetim kurulu üyelerinden Bekir Yılmaz İle Hasan Kocaağa’nın yanı sıra Afyonkarahisardaki Balçıkhisarlılar Derneği Başkanı Ali Bozdağ bulundular.
İstanbulda’ki dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Hanefi Yılmaz, İstanbul’da 20 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak festival için Vali İrfan Balkanlıoğlu’na davetiye takdim etti.
Afyonkarahisar Balçıkhisar Derneği olarak istek ve ihtiyaçlarını dile getiren Dernek Başkanı Ali Bozdağ, sıcak karşılamalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Balçıkhisarlılar Derneklerine başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti