Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Balkanlıoğlu’ndan ön inceleme – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Balkanlıoğlu'ndan ön inceleme

Vali İrfan Bakanlıoğlu bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından Erkmen Beldesi’nde temelleri atılacak olan tesislerde incelemelerde bulundu

Ziyaret öncesinde Erkmen Belediyesi’nce kasabada yapılan yatırımları inceleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Erkmen Kasabası Afyonkarahisar’ın en gözde beldelerinden bir tanesidir. Doğayla iç içe olan Erkmen Kasabası, havasıyla, suyuyla, yapılarıyla ve çalışkan insanlarıyla güzel bir beldedir” dedi.
Vali Balkanlıoğlu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Yunus Emre parkındaki incelemeleri sırasında, park’ın mimari yapısı, dizaynı ve manzarasıyla çok güzel örnek bir park olduğunu ifade ederken Belediye Başkanı Memduh Kuş’u çalışmalarından dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.
Daha sonra Belediye Hizmet binasına geçen Vali İrfan Balkanlıoğlu’na burada Belediye Başkanı Memduh Kuş tarafından Erkmen Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Erkmen Belediyesi’ni ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Memduh Kuş, Vali Balkanlıoğlu’na Erkmen kirazı ikram etti.
Geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda yapılan toplantıya Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Vali İrfan Balkanlıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın üst düzey bürokratları ve İlimiz protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşen Sultandağı kirazının marka tescili tanıtım toplantısını basından takip ettiğini, Sultandağı köy ve kasabalarında yetişen kirazın marka olma yolundaki çalışmalarını desteklediğini ve büyük mutluluk duyduğunu belirten Memduh Kuş, Erkmen Kasabasında yetişen kirazın da çok kaliteli ve çok iri olduğunu ifade etti. Erkmen kirazınında Afyonkarahisar’da ve hatta Türkiye’de talep edilen bir kiraz olduğunu söyleyen Başkan Kuş, Erkmen Kirazının tadıyla, rengiyle, şekliyle ve besin değeriyle olsun her bakımdan çok mükemmel olduğunu ispatlamaya hazırız, ancak tüm Afyonkarahisar kamuoyunun tanıtım açısından bizleri de desteklemesi gerekir” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti