Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek, gönül aldı

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, kazada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Veli Bayer’i ziyaret etti

 

Vali Gökmen Çiçek, Sultandağı İlçesi’nde göreve giderken yaşanan elim kaza sonucu yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Veli Bayer’i tedavi gördüğü Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Uzman Çavuş Bayer’in genel sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alan ve durumunun iyi olduğunu öğrenen Vali Gökmen Çiçek, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.
AÇILIŞA ADIM ADIM YAKLAŞILIYOR
Hasta ziyaretinin ardından Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bünyesinde, hayırsever Halaç ailesinin desteğiyle Temmuz ayında temeli atılan Ömer Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Projenin Afyonkarahisar’a ve sağlık sektörüne büyük fayda sağlayacağını ifade eden Vali Çiçek, Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş’tan inşaat çalışmaları süren merkez hakkında bilgiler aldı. Vali Çiçek, “İlimiz sağlık, turizm, sanayi gibi birçok alanda yatırımlara açık ve elverişlidir. Böyle güzel projelerle ilimizin daha fazla gelişmesi ve kalkınması gurur verici. Türkiye’nin birçok farklı illine olan yatırımlarından tanıdığım Halaç Ailesi’ne de böyle hayırlı bir yatırıma vesile oldukları için teşekkür ediyorum. Merkez özellikle ağır bakım gerektiren hastalar açısından çok önemli bir amaca hizmet edecek.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

AĞIR BAKIM GEREKTİREN HASTALAR YARARLANABİLECEK
Ömer Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi toplam 4 bin 700 metrekarelik inşaat alanına, 72 yatak sayısına ve 92 odaya sahip. Bodrum ve zemin katlar dışında 4 kattan oluşup, zemin kat hasta yakınlarının yemek ve temel ihtiyaçlarını karşılayacak. 1 ve 2. katlar palyatif bakım merkezi olacak, 3 ve 4. katlar ise hasta yakınları için misafirhane olarak kullanılacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti