Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek şehit ailelerini bayramda yalnız bırakmadı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, şehit ailelerinin bayramlarını kutladı.

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan ve her fırsatta onlarla bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, Ramazan Bayramı’nda da şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
Vali Gökmen Çiçek’e ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.
“HÜZÜNÜMÜZDE, SEVİNCİMİZDE ORTAK”
İlk olarak Şehit Hv. Plt. Üstğm. Murat Saraç’ın Eşrefpaşa Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek’i baba Fuat ve anne Cemile Saraç karşıladı. 2010 yılında Giresun’dan Ankara’ya helikopterle intikal sırasında Tokat il sınırında helikopterin kaza kırımına uğraması sonucu şehit düşen Hv. Plt. Üstğm. Murat Saraç’ın ailesiyle görüşen Vali Çiçek, bayramlarını kutladı. Sizler bizim kıymetlimizsiniz diyen Vali Çiçek, “Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin bu millete ve bu devlete en kıymetli emaneti sizlersiniz. Hüznümüzde, sevincimizde ortak. Bu bayram gününde sizlerle birlikte olmak istedim. Bayramınız kutlu olsun. ” dedi.
“SIRTIMI YASLADIĞIM EN BÜYÜK DAĞ SİZLERSİNİZ”
Ardından 2016 yılında Şırnak Cizre’de operasyon sırasında çıkan çatışmada şehadet mertebesine ulaşan Şehit Polis Memuru Mehmet Dama’nın Fatih Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek’i şehidimizin annesi Semiha Dama karşıladı. Aileyle görüşen ve bayramlarını kutlayan Vali Çiçek, “Her zaman ifade ettiğim gibi sizler aziz şehitlerimizden bizlere en kutsal emanetlersiniz. Benimde sırtımı yasladığım en büyük dağ sizlersiniz. En büyük gücü sizlerden, sizlerin duasından alıyorum. ” ifadelerini kullandı.
“EN GÜZEL ANLARIM SİZLERLE BİR ANDA OLDUĞUM ANLAR”
Vali Gökmen Çiçek son ziyaretini Şehit J. Er. Ömer Sayar’ın Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde yaşayan ailesine gerçekleştirdi. 1998 yılında Diyarbakır’da terör örgütleriyle çıkan çatışmada şehit düşen şehit J. Er. Ömer Sayar’ın ailesiyle görüşen Vali Gökmen Çiçek, bayramlarını kutladı. Vali Çiçek, “Bizler için en güzel anlar sizlerle bir arada olduğumuz zamanlar. Elimden geldiğince sizlerle bir arada olmaya, hayır duanızı almaya gayret ediyorum. Devletimizin kapısı, benim gönül kapım sizlere her zaman açık. ” diye konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi