Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek, yatırım ve projeleri yerinde inceledi

Vali Gökmen Çiçek Çay

Vali Gökmen Çiçek Çay İlçesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunarak, yatırım ve projeleri yerinde görerek, bilgiler aldı

 

Vali Gökmen Çiçek’in ilk durağı kamu yatırımı olan ve İl Özel İdaresi eliyle Çay ilçesi İnli Köyü’nde inşa edilen Güneş Enerjisi Santrali oldu. Santrali inceleyen Vali Çiçek, Kaymakam Mehmet Durgut’tan bilgiler aldı. Köydeki su pompasının elektrik maliyetini düşürmek amacıyla yapılan santral, 300 gün kullanılabiliyor.
KADIN KÜLTÜR EVİ
BİNASINI İNCELEDİ
Vali Gökmen Çiçek ilçe ziyaretlerinde Kadın Kültür Evleri Projesi çalışmalarını da yakından takip ediyor. Çay İlçesi ziyaretinde de Kadın Kültür Evi olarak yapılması planlanan ve 340 metrekare kullanım alanı bulunan binada incelemelerde bulunan Vali Çiçek, çalışmaların ivedilikle bitirilmesi noktasında talimatlarda bulundu. Çay ilçesi programı kapsamında Çay Kaymakamı Mehmet Durgut ve Çay Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Atlı’ya makamlarında nezaket ziyaretinde bulunan Vali Gökmen Çiçek, ilçede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.
PROJELER İÇİN
YER TESPİTİ YAPTI
İlçe ziyareti çerçevesinde kamu yatırımlarını da yerinde inceleyen Vali Gökmen Çiçek, Çay İlçesi Vakıf Mahallesi’nde Gençlik ve Spor Müdürlüğü yatırımı olarak yapılacak Spor Kompleksi için arazi incelemesi yaptı ardından Gençlik Merkezi olarak düşünülen eski Toplum Sağlığı binasında incelemelerde bulundu. Vali Çiçek projelere ilişkin Kaymakam Mehmet Durgut ve Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ile istişarelerde bulundu.
MUHTARLARIN
TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Kaymakam Mehmet Durgut’tan ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden genel durumu ve ilçeye acil olarak yapılması gereken projelere ilişkin bilgiler alan Vali Çiçek, ardından merkez mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek, muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Muhtarlardan beklentilerini de dile getiren Vali Çiçek, vatandaşlara karşı anlayışlı ve güler yüzlü olmalarını, kamu hizmetinin yürütülmesinde adil davranmaları ile kamu yatırımlarının takipçisi olmalarını istedi.
ÇAY KERVANSARAYI VE
ALAADDİN CAMİİ’Nİ İNCELEDİ
Vali Gökmen Çiçek tarihi ve kültürel eserleriyle geçmişin izlerini günümüze taşıyan ilçenin önemli eserlerini de incelediği ziyaretlerinde öncelikle Anadolu Selçuklu Sultanı 3. Gıyaseddin Keyhüsrev tarafından yaptırılan Çay Kervansarayında incelemelerde bulundu. Vali Çiçek, kervansarayın görkemli mimarisi ve özellikleri hakkında bilgiler aldı. Vali Çiçek’in bir diğer ziyareti de Çini mozaik süslemeleri ve taç kapısı ile dikkat çeken Anadolu Selçuklu dönemi mirası Alaaddin Camii’ne oldu. Camiyi gezen Vali Çiçek, tarihi ve kültürel değeri konusunda bilgiler aldı.
BİYOKÜTLE ENERJİ SANTRALİ HAKKINDA BİLGİLER ALDI
Vali Gökmen Çiçek, Oltan Köleoğlu Enerji firmasına ait Türkiye’nin en büyük biyokütle enerji santrali olan Eber Biyokütle Enerji Santralini de inceledi. Vali Çiçek, zirai atık ve kereste değeri olmayan orman ürünlerinin bertaraf edilerek elektrik enerjisinin elde edildiği santral hakkında firma yetkililerinden sunum eşliğinde ayrıntılı bilgiler aldı.
Son olarak mevsimine göre sebze ve meyvelerin işlenerek paketlendiği Meyve İşleme ve Paketleme tesisini inceleyen Vali Gökmen Çiçek, tesiste yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti