Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek’ten OSB’ye tam destek

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Organize Sanayi Bölgesine (OSB) her zaman destek olacaklarını söyledi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette; OSB Başkan Vekili İrfan Mutluer ve OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu da hazır bulundu.
“YATIRIMCILARI
HER KONUDA DESTEKLİYORUZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak OSB’ye ve sanayiciye her zaman destek olduklarını belirterek, “Afyon OSB’mizin genişlemesi ve yatırım yapmak isteyen girişimcileri şehrimize getirmek için el birliği ile çalışıyoruz. Biz her konuda yatırımcıları destekliyoruz. Yatırımcının önündeki tüm engelleri kaldırarak, şehrimize katma değer oluşturma gayretindeyiz. İlimize güç ve değer katacak, iş ve aş sağlayacak tüm projeleri sosyal Belediyecilik anlayışımızla destekliyor, tüm girişimcileri yatırım teşvik sisteminde 5. bölgede bulunan şehrimize yatırıma davet ediyorum.” dedi.
“BOŞ ALAN VE DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI
DEVAM EDİYOR”
Ziyarette konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB’de genişletme ve boş alan değerlendirme çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek şunları söyledi: “OSB yönetimi olarak bölgemiz ve sanayicimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Bölgemize yatırım yapmak isteyen sanayicilerimize elimizden gelen desteği veriyoruz bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.”
“OSB ÇALIŞMALARINA
HER ZAMAN
DESTEK OLACAĞIZ”
Vali Gökmen Çiçek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Valilik olarak OSB çalışmalarına her zaman destek olacaklarını ifade etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti