Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Güner, şehit yakınları ve gazilerin yanında

Vali Güner, şehit yakınları ve gazilerin yanında
Vali Güner, şehit yakınları ve gazilerin yanında

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, hafta sonunu gazi ve şehit yakınlarını ziyaret ederek geçirdi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e hafta sonu yaptığı ziyaretler sırasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı eşlik etti.
Her zaman gazilere ve şehit yakınlarına Valilik kapılarının sonuna kadar açık olduğunu, kendileriyle ilgilenmenin ve yanlarında olmanın Valiliğin ali görevleri içerisinde yer aldığını belirten Vali Hakan Yusuf Güner, ziyaretlerine il merkezindeki Malul Gazi Ertuğrul Demir’i ziyareti ile başladı. Vali Güner Merkez Fatih Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ettiği Malul Gazi Ertuğrul Demir’e ziyareti sırasında herhangi bir istek ve talebi olup olmadığını sordu.
Vali Güner daha sonra Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı ile Dinar İlçesi’ndeki şehit yakınları, gaziler, Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliğine ziyarette bulundu. İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliği’ne ziyarette bulunan Vali Hakan Yusuf Güner, burada şehit yakınları ile görüşerek onların istek ve taleplerini dinledi. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretin hemen ardından Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliği’ni ziyaret eden Vali Güner, burada da gazilerle bir süre sohbette bulundu.
Yaklaşık 10 yılını doğuda geçirdiğini hatırlatan Vali Güner; “Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bir nebzede olsa neler çektiğini ve nelere maruz kaldıklarını biliyoruz. Terörün kahpe yüzünü biliyor, bu terörün kahpe yüzüne karşı, devletin kudretli ve şefkatli yüzünü de bizler temsil ederek göstermeye çalışıyoruz. Afyonkarahisar, şehit yakınlarına, gazilerine ve gazi yakınlarına önem veren bir ildir. Çünkü bu topraklarda Gazi Mustafa Kemal’in mayası vardır. Burası şehit memleketidir. Bu yönüyle bizler dernek başkanımızla birlikte şehit yakınlarına ve gazilerimize ziyaretlerde bulunduk. Bizler onların ihtiyaçlarını, istek ve taleplerini dinledik. Gereğinin yapılması için ilgililere talimatlarımızı verdik, tabiiki bunların takipçisi olacağız. Sağ olsun dernek Başkanımız da çok ciddi bir şekilde görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Bizlerde kendisine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmasında terör eylemlerini lanetlediğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner; “Bu kahpe ve hain saldırıların, hiç bir zaman hedefine ulaşamayacağını biliyoruz. Kıyamete kadar bu memlekette tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek ülke olarak devam edeceğiz. Ama bu saldırılar maalesef oluyor, keşke olmasa. Ülkemizde gücümüzü ve enerjimizi yatırımlarımıza, geleceğimize, çocuklarımıza, gençlerimize sarf etsek. Ama devlet olarak ta aziz milletimizle birlikte dimdik ayaktayız. Hiçbir zaman bu kahpe saldırıları yapan örgütler, millet vicdanında yer edinemeyecek olup, sefil ve rezil bir şekilde yok olup gidecekler” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)