Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Mustafa Tutulmaz DEMMAK’ın ilimizde ürettiği yerli üretim Kaya Kamyonunu test etti: DEMMAK’tan büyük hizmet

Vali Mustafa Tutulmaz DEMMAK’ın ilimizde ürettiği yerli üretim Kaya Kamyonunu test etti: DEMMAK’tan  büyük hizmet

DEMMAK Demireller A.Ş. tarafından “Deve” adı verilen İlk Türk Kaya Kamyonu Afyonkarahisar’da üretildi. Yerli üretim kamyon 29 Ekim’den itibaren kullanılmaya başlandı

İscehisar İlçesi’nde bulunan ve mermer makinaları konusunda sektörün önde gelen büyük firmalarından birisi olan DEMMAK Demireller Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. yerli üretime destek olmaya devam ediyor.
Vali Mustafa Tutulmaz, DEMMAK Demireller A.Ş.’ye ait fabrikalarda incelemelerde bulunarak, Yönetim Kurulu Başkanı Şuayp Demirel ve Başkan Yardımcısı Adnan Demirel’den fabrika ve üretim konusunda bilgiler aldı.
YERLİ ÜRETİM İLK TÜRK KAMYONU
Daha önceleri yurt içi ve yurt dışına yönelik mermer işleme makineleri üreten DEMMAK Demireller A.Ş., bu kez Kaya Kamyonu üretti. Daha önceleri ithal edilen Kaya Kamyonu artık DEMMAK A.Ş.’nin girişimleri ile yerli üretilecek. 29 Ekim’de kullanılmaya başlanan ve “Deve” adı verilen İlk Türk Kaya Kamyonunu Vali Mustafa Tutulmaz’da fabrikayı ziyaretinde kontak çevirerek test etti.
EMİN DEMİREL MERMER FABRİKASI’NDA DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Tutulmaz, ziyaretleri kapsamında İscehisar Mermer İhtisas OSB’de inşaatı devam eden Mermer Akademisi’nde de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Tutulmaz, daha sonra İscehisar Mermer İhtisas OSB’de faaliyete geçen ve en büyük mermer işleme fabrikalarından biri olan Emin Demirel Mermer Fabrikası’nda da incelemelerde bulunarak, yeni fabrika hakkında ve fabrikada yapılacak üretim ve çalışmalar konusunda bilgiler aldı.