Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz ilçe ziyaretlerine ara vermiyor

Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyaretleri
Vali Tutulmaz ilçe ziyaretlerine ara vermiyor

Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyaretleri sırasında Çobanlar Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İGM Üyeleri ve Muhtarlar ile birlikte ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri hazır bulundular.
Programları kapsamında Çobanlar Belediyesi’ne ziyarette bulunan Vali Tutulmaz, Belediye Başkanı Salih Alaka’dan ilçenin alt yapı, üst yapı, ulaşım, eğitim, sağlık, spor ve sosyal alanlar konu başlıkları çerçevesinde yapılan çalışmalar, faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler alarak değerlendirmede bulundu.
ESNAFI ZİYARET ETTİ, DENETLEMELERDE BULUNDU
Çobanlar ilçesi ziyaretlerine Kurt Tarım Ürünlerine ait seralar ile Patpat üretimi yapan sanayi esnafına ziyaretleriyle devam eden Vali Tutulmaz, Çobanlar ilçesiyle özdeşleşmiş patpatların üretiminin yapıldığı sanayi esnafı ile domates üretimi ve kurutulmuş meyve sebze hizmetiyle Çobanlar ilçesi ve Afyonkarahisar’a katkılar sağlayan sera da yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Daha sonra ilçe merkezindeki temasları sırasında İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Tutulmaz denetlemelerde bulundu.