Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz, muhtarların görüşlerini dinledi

Vali Tutulmaz, muhtarların görüşlerini dinledi
Vali Tutulmaz, muhtarların görüşlerini dinledi

Afyonkarahisar Valisi Tutulmaz, muhtarların istek, talep ve önerilerini titizlikle dinleyerek, taleplerle ilgili gerekli iş ve işlemlerin yapılması için talimatında bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz’ın İscehisar ilçesine yaptığı ziyaret sırasında köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıya İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Seydiler Belediye Başkanı, İl Müdürleri, ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı.
İscehisar İlçemizde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Tutulmaz; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Daha önce ilçe ziyaretleri yaptığımızda bazı ilçelerde muhtarlarımızla bir araya gelmiştik. Bazı İlçelerimizde ise çeşitli nedenlerle hızlı bir şekilde geçtik. Şimdi ilçelerimizde ikinci tura başladık. Daha önce muhtarlarımızla bir araya gelemediğimiz ilçelerimizde bir araya gelelim, hem tanışalım, hem de köylerimizin ve mahallelerimizin problemleri var ise onları hemen yerinde çözmeye çalışalım. Köylerimize yönelik hizmet götüren il müdürlerimizin hepsi şu anda burada. Dolaylı yoldan köye hizmet götüren bazı il müdürlerimiz de burudalar. Şu anda onların katkılarıyla problemlerimizi burada çözebileceklerimizi hemen burada çözeriz, burada çözemeyeceklerimizi ise notlarımızı alır daha sonra vilayet imkânlarıyla çözebiliyorsak vilayette, vilayette de çözemiyorsak da ilgili bakanlıklarımız vasıtasıyla çözmeye çalışırız” dedi.
Tutulmaz, “Muhtarlık önemli bir görevdir. Tarihten beri gelen köklü bir meslek.  Köyün veya mahallenin her türlü problemi öncelikle sizi ilgilendiriyor. Dolaylı şekilde tabii İlçe Kaymakamımızı, İlçe müdürlerimizi, bizi, İl müdürlerimizi de ilgilendiriyor. Ancak olan veya olmayan hizmetten vatandaş öncelikle sizi sorumlu tutar. Şimdi siz bir taraftan onların problemlerini çözen ve onların taleplerini bize iletme konumundasınız, bir taraftan da bizim taleplerimizi, isteklerimizi vatandaşlarımıza iletiyorsunuz. Bizler ve sizler köylerin problemleriyle doğrudan veya dolaylı ilgilenen kişileriz.  Köy yönetimlerinin genel yapısı içerisinde bize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız. Bir şekilde problemlerimiz var ise çözelim, probleminiz yoksa da birbirimizi tanıyalım, aynı havayı teneffüs edebilmek için buradayız. Biz fazla zaman almadan sizleri dinlemek isteriz” diye konuştu.