Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz özel okulları ziyaret etti: “Başarının sırrı kitaptadır”

Vali Mustafa Tutulmaz okul
Vali Tutulmaz özel okulları ziyaret etti: "Başarının sırrı kitaptadır"

Vali Mustafa Tutulmaz okul ziyaretleri kapsamında özel okulları ziyaret etti. Tutulmaz, TED Afyon Koleji, Doğa Koleji, Bahçeşehir Okulları ve Mektebim Okulları’nı ziyaret etti.
Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaretlerinde TED Afyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı, Doğa Okulları Kurucu Üyesi Mustafa Gül, Bahçeşehir Okulları Kurucu Müdürü Abdullah Taş ve Mektebim Okulları Kampüs Müdürü Ali Güzlek karşıladı.
ÇANTANIZDA HER
ZAMAN KİTAP OLSUN
İlk olarak TED Afyon Koleji’ni ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz öğrencilerle sınıflarda sohbet etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlara çok çalışmaları, okumaları ve topluma faydalı bir birey olmaları tavsiyelerinde bulunan Vali Tutulmaz, öğrencilere “çantanızda her zaman kitap olsun” dedi.
RESİM DERSİNE KATILDI
Ardından Doğa Koleji’ne geçen Vali Mustafa Tutulmaz burada resim sınıfına geçti ve resim yapan öğrencilerle sohbet etti. Sınıftaki materyalleri de inceleyen Vali Tutulmaz okul idarecilerinden sınıf ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı.
ARAŞTIRIN, SORGULAYIN,
TOPLUMA FAYDALI OLUN
Bir diğer ziyaretini Bahçeşehir Okullarına gerçekleştiren Vali Mustafa Tutulmaz öğrencilere kitap okuyup, okumadıklarını sordu. Sınıflarda öğrencilere yanınızda kitap var mı? diyen Vali Mustafa Tutulmaz’a hep birlikte hikâye kitaplarını gösteren öğrenciler Vali Tutulmaz’ı oldukça mutlu etti. Öğrencilerden biri kitabından bir bölümünü arkadaşlarına ve Vali Tutulmaz’a okudu. Sorduğu sorulara yanıt veren öğrencileri alkışlayarak sevindiren Vali Tutulmaz, öğrencilere çok çalışmalarını, kitap okumayı asla bırakmamalarını, araştıran, sorgulayan ve topluma faydalı bireyler olmalarını tavsiye etti.
BAŞARININ SIRRI
KİTAP OKUMAKTA
Son olarak Mektebim Okulları’na giden Vali Mustafa Tutulmaz, anaokulu öğrencileri ile boyama etkinliğine katıldı. Onlara yardımcı olan Vali Tutulmaz diğer sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle kısa süreli sohbetler gerçekleştirdi. En güzel çağların okul sıralarında geçtiğini hatırlatan Vali Mustafa Tutulmaz, “Bu yıllarınız çok iyi değerlendirin. Araştırın, öğrenin, bilime merak duyun, icatlar yapın ve en önemlisi hayatınızın her döneminde kitap okumayı asla ihmal etmeyin. Hangi meslekte olursanız olun, kitap okuyun. Başarının sırrı kitaptadır” ifadelerini kullandı.
Vali Tutulmaz ziyaretleri sırasında okullardaki sınıflar, laboratuvarlar, spor alanları ve sosyal etkinlik alanlarını inceleyerek, bilgiler aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti