Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz, şehit ailelerinin taleplerini dinledi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın
Vali Tutulmaz, şehit ailelerinin taleplerini dinledi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın İscehisar’daki programlarında İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma ve Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan hazır bulundular.
İlk olarak Afrin’de düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Gazi Jandarma Komando Uzman Çavuş Musa Yasin Demirel’i İscehisar ilçe merkezindeki evinde ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz gazimizin istek ve taleplerini dinlerken kendisine acil şifalar diledi.
Daha sonra İscehisar ilçe merkezinde Şehit Ahmet Kartal’ın ailesini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra sırası ile Doğanlar Köyündeki Şehit İsa Doğan’ın ailesine ve Doğlat Köyündeki Şehit Vural Şahin’in ailelerine ziyaret bulundu.  
ŞEHİTLERİMİZ
CANLARINI FEDA ETTİ
Şehit aileleri ziyaret ederek taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz; “Yüce Allah Kuran-ı Keriminde şehitlerimizi için ‘Allah yolunda öldürülenlere, ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız’ buyurmuştur. Şehitlerimiz milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için en kutsal varlıkları olan canlarını hiçe saymışlardır. Bu anlamda tüm kutsal değerlerimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Şehitlerimize ancak vefa borcumuzu bizlere bıraktıkları emanete sahip çıkarak ödeyebiliriz. Bu anlamda şehit ailelerimizin he zaman yanında olduğumuzu belirterek, kendilerinin istek ve taleplerinin bizler için önemli olduğunu vurgulamak isterim. Şehit yakınlarına her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti