Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz vatandaşı dinliyor – Kocatepe Gazetesi

İlçe, kasaba ve köy
Vali Tutulmaz vatandaşı dinliyor

İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde bulunarak halkın istek, talep ve önerilerini imkânlar çerçevesinde yerine getiren Vali Mustafa Tutulmaz, merkeze bağlı Gebeceler Belediyesi’ne ziyarette bulundu.
Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyareti sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma hazır bulundu. Gebeceler Kasabasında ilgiyle karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, kendini karşılayan vatandaşlarla teker teker tokalaşarak, hayırlı günler temennisinde bulundu.
Ziyaretleri sırasında Gebeceler Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk’tan Belediye’nin yatırımları ve faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz, “Halkımızın daha yaşanabilir ve daha iyi ortamlarda hayatlarını devam ettirmeleri için ilçe, kasaba ve köy kasabaların takipçisiyim. Bizler her fırsatta halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini bizlere verilen imkânlar çerçevesinde yerine getiriyoruz” dedi.
Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretleri esnasında belediye meclis üyeleri ve yöre halkıyla bir araya gelirken, kendisine iletilen her bir konuyu titizlikle dinleyip, halktan gelen istek ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluş yetkililerine talimatlar verdi.