Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz: Yaşlılarımız baş tacı

Vali Mustafa Tutulmaz, her
Vali Tutulmaz: Yaşlılarımız baş tacı

Vali Mustafa Tutulmaz, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalmakta olan yaşlılarım makamında kabul etti.
Ziyaretine gelen yaşlılar ile yakından ilgilenen Vali Tutulmaz, yaşlıların ziyaretlerinden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Kendisini ziyarete gelenlerin nezdinde tüm yaşlıların ‘Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz misafirleriyle bir süre sohbet etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dursun Arslan’nın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında Afyonkarahisar’daki yaşlıların bakımları hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Tutulmaz, yaşlıların baş tacı olduklarını vurgularken; “Kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak yaşlılara saygı ve sevgi göstermek, onlara değer vermek, onlara hizmet etmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak kısacası ahde vefa göstermek gerekmektedir” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti