Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz yerel yazarlarla bir araya geldi

Afyonkarahisar için bir ilk
Vali Tutulmaz yerel yazarlarla bir araya geldi

Afyonkarahisar için bir ilk olan Afyonkarahisar Kitap Fuarı sayesinde okur severler kitaplarla buluştu. İnsanların ufkunu açan, geleceğine yön veren ve kendini en iyi şekilde ifade etmesine yardımcı olan kitapların, okur severlerle buluşmasını sağlayan Vali Mustafa Tutulmaz, yerel yazarlarla bir araya geldi.
 Satırlarıyla insanları bambaşka düşüncelere götüren yazarların kitap fuarına verdikleri desteklerden dolayı mutluluğunu ifade eden Vali Tutulmaz, “Ülkemizin müreffeh toplumlar arasına girebilmesinin yolu üretmekten, yeni buluşlar ortaya koymaktan geçiyor. Yeni buluşlar ortaya koyabilmek için iyi hayal kurmak, iyi hayal kurmak için de çok okumak gerekiyor. Bunun sağlanmasında büyük bir rol üstlenen ve toplumun olmazsa olmazları arasında yer alan yazarlarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kitap fuarlarının gerçekleştirilecek olan fuarlar arasında öncelikli olması gerektiğini belirten yerel yazarlar, Vali Tutulmaz’ın Afyonkarahisar’da bunun öncüsü olduğunu bu anlamda kendilerine şükranlarını sunduklarını ve bu tür etkinliklerde daima Vali Mustafa Tutulmaz’ın her zaman yanında olacaklarını sözlerine eklediler.