Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz’dan şehit ailesine ziyaret

Vali Tutulmaz’dan şehit ailesine ziyaret
Vali Tutulmaz'dan şehit ailesine ziyaret

Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyareti sırasında Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ve şehidin kardeşi Kınık Köyü Muhtarı Adem Sargın hazır bulundular.
Ziyareti sırasında şehit ailesinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Tutulmaz, “Öncelikle ülkemizin bekası için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum. Ülke olarak halen iç ve dış düşmanlara karşı vatanımızın bütünlüğünü korumak için şehitler vermekteyiz. Bizler de şehitlerimiz sayesinde bugünkü sınırlarımıza, bayrağımıza ve hürriyetimize sahibiz. Şehitlerimiz bizlere vatanımızı emanet ederken; bizler hem vatanımızı, hem de şehit ailelerimizi emanet bildik. Bu anlamda şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek, kendilerinin istek ve taleplerinin bizler için önemli olduğunu vurgulamak isterim” dedi.
Şehit İbrahim Sargın’ın ailesi ise Vali Tutulmaz’ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtirken, devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettiren başta Vali Mustafa Tutulmaz’a ve tüm devlet büyüklerine teşekkür ettiler.