Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali ve Başkan’dan Hal esnafına ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Toptancı Hali’ni ziyarete ederek Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Ali Çiloğlu ile Hal esnafını ziyaret etti

Vali’den Çiloğlu’na teşekkür

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek “Tüm Afyonkarahisar’a ve bölge illere meyve sebze ürünleri gönderen, bu işlemi sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak aksatmadan yapan, Türkiye’nin en düzenli, en huzurlu meyve sebze hallerinden biri olan Afyonkarahisar Sebze ve Meyve Hali’ni geldiğin günden bugüne takip ediyorum. Sebze ve Meyve Hali’nden memnuniyeti biliyorum. Çalışmalardaki disiplini, esnafın duyarlılığını hep takdirle karşılamışımdır. Bugüne kadar yaptığı hizmetleri, bilinen ve takdir toplayan bir yer haline getirdiği için Ali Çiloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza da Sebze Hali ile yakından ilgilendiği için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toptancı Hali’nin durumu ve esnafın taleplerini bizzat Dernek Başkanı Ali Çiloğlu ile esnaflardan dinleyen Vali Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, esnafa işlerinde başarılar dilediler. Böylesi zor kış şartlarında Hal esnafının öneminin daha iyi anlaşıldığını belirten Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Ali Çiloğlu, “Tüm esnafımız Afyonkarahisar halkımızın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla fedakârca çalışmaktadır” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un haberi