Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehre taşınan depremzede aileleri ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde Ercan ve Sevilmiş ailelerinin misafiri olan Vali Kübra Yiğitbaşı, 6 Şubat’ı anlatırken kelimeler yetersiz kaldığını söyledi.

6 Şubat depremlerinin üzerinden tam bir yıl geçtiğini kaydeden Vali Yiğitbaşı, “Bugün hüzünlerin yeniden tazelendiği gündü. Bizler de o hüzne ortak olmak, vatandaşlarımızla hemhâl olmak istedik. Rabbim bu mübarek gün hürmetine ülkemizi her türlü afetten korusun. O gece bir yanımız asrın felaketine yanarken, bir yanımız depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Devletimiz milletiyle ele ele verdi, gönül köprüleri kuruldu. 6 Şubat ülkemiz için en unutulmaz günlerden biri olurken, aynı zamanda milletimizin fedakârlığı, dayanışması ve birlikteliğiyle ne kadar güçlü bir ülkede yaşadığımızı bir kez daha müşâhede ettiğimiz gün oldu. Rabbim devletimize ve milletimize her daim güç versin.” dedi.