Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, Türkiye gündeminde

Vali Yiğitbaşı, Türkiye gündeminde

Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği’ne atanan Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Türkiye’nin ilk başörtülü Valisi” olması nedeniyle Türkiye gündeminde yer aldı

Sosyal medya mecralarında bu durumun Türkiye’nin normalleşmesinin sonucu olduğu vurgulanırken, Yiğitbaşı’ya en büyük destek ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un eşi ve TÜRGEV Başkanı Dr. Fatmanur Altun’dan geldi.
Altun, “Afyonkarahisar valisi olarak atanan değerli dava arkadaşım. Kübra Güran Yiğitbaşı’na yeni görevinde başarılar diliyorum. Çalışkan, şuurlu ve engelleri vakur bir azimle aşmasını bilen bir ismin ‘Türkiye’nin ilk başörtülü Valisi’ olarak atanması hepimizi gururlandırdı. Hayırlı olsun.” dedi.
BAKAN YANIK’TAN DESTEK VE
TEŞEKKÜR
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Bakan Yardımcımız Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı’na görevinde başarılar diliyorum. Bakanlığımız adına bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
VALİ YİĞİTBAŞI, KARİYERİYLE DE ÖN PLANA ÇIKIYOR
Öte yandan Vali Yiğitbaşı’nın yalnızca başörtülü olduğu için değil, başarılı bir kariyere sahip olduğu için bu göreve layık görüldüğü yorumları da yapıldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi