Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yıldırım’dan İGM ve Özel İdare’ye ziyaret

Vali Aziz Yıldırım, İl
Vali Yıldırım'dan İGM ve Özel İdare'ye ziyaret

Vali Aziz Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur’a ziyarette bulunarak yeni hizmete sunulan İl Özel İdaresi yerleşkesinde incelemelerde bulunarak yerleşke hakkında bilgiler aldı.
İLK ZİYARET SEL’E
Vali Yıldırım, İl Özel İdaresi yerleşkesindeki ilk ziyaretini İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e yaptı. İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım’a yerleşke içerisinde bulunan İl Genel Meclisi Toplantı Salonu ile diğer bölümler hakkında bilgiler verildi. Ziyaret sırasında konuşan İGM Başkanı Sel, Vali Yıldırım’ı yeni hizmet binalarında konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Hizmet Binasına geçen Vali  Yıldırım, burada Genel Sekreter Recep Oyur, Genel Sekreter Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Genel Sekreterlik binasında bir süre incelemelerde bulunan Vali Yıldırım’a Genel Sekreter Recep Oyur tarafından İl Özel İdaresi hizmet binası ve diğer birimler hakkında detaylı bilgiler verildi.
MODERN BİR YERLEŞKE
Ziyaretleri sonrasında konuşan Vali Yıldırım; İl Genel Meclisi Hizmet Binası, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği hizmet binası ve yerleşke içerisinde bulunan diğer birimlere ait bölümlerin çok iyi düşünülerek ve planlanarak kullanıma hazır haline getirildiğini belirtti. Hizmet veren tüm birim çalışanlarının rahat ve modern bir ortamda çalışmalarını yapabileceği çok fonksiyonlu mekanın bu hale getirilmesinde katkıda bulunan, emeği geçen ve destek olanlara şimdiden teşekkür ettiğini ifade eden Vali Yıldırım, burada hemşehrilerimizin yararına olacak ve yaşam standartlarını yükseltecek her türlü faaliyetin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti