Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali’den özel sporcuya özel ödül

Ülkemizin ev sahipliği ile
Vali’den özel sporcuya özel ödül

Ülkemizin ev sahipliği ile 10 ülkeden 150 Özel Sporcunun katımıyla yapılan 9. İNAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda Milli sporcu Münevvere Yılmaz 4 madalya ile Afyonkarahisarlılara büyük sevinç ve gurur yaşattı.
Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda annesi Hanife Yılmaz, Antrenörü Oğuz Özavar ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Vali Mustafa Tutulmaz kahraman sporcu diyerek karşıladığı ve tebrik ettiği Münevvere Yılmaz’ı ödüllendirdi. Milli Sporcuya başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Münevvere’nin başarısının herkese örnek olması gerektiğini ifade etti.
İstanbul’da gerçekleşen, 9. İNAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye, erkeklerde 6 altın, 6 gümüş, kadınlarda ise 3 altın, 3 gümüş ve 3 de bronz olmak üzere 21 madalyanın sahibi oldu. Şampiyonaya Afyonkarahisar’dan katılan Münevvere Yılmaz gülle atmada 6.30’luk derecesiyle altın, 200 m bayanlarda 71.34’lük derecesiyle gümüş, uzun atlamada 1.77cm’lik derecesi ve 600 metre bayanlarda 12.57’lik derecesiyle de bronz madalyaların sahibi oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti