Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali’den yılbaşı mesaisi – Kocatepe Gazetesi

Vali’den yılbaşı mesaisi – Kocatepe Gazetesi
Vali'den yılbaşı mesaisi

Vali Mustafa Tutulmaz, yılbaşı akşamı 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) çalışmalarını sürdüren kamu görevlilerini, Afyon Devlet Hastanesinde sağlık hizmetlerini yerine getiren sağlık personellerini ve tedavi için hastanede bulunan vatandaşları, Erenler Mahallesindeki öğrencileri ile Ankara Yolu Susuz Kavşağında uygulamalarda bulunan Jandarma ve Emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Vali Mustafa Tutulmaz’ın yılbaşı ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez ve İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız hazır bulundular.
YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI
Programı kapsamında ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) görev başındaki kamu görevlilerini ziyaret eden Vali Tutulmaz yetkililerden bilgi alarak, yeni yıllarını kutladı ve başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyareti sırasında acil durumlar için oluşturulan müdahale noktalarında görev yapan sağlık ve güvenlik personelleri ile canlı yayın bağlantısı kuran Vali Tutulmaz, onların yeni yılını kutlarken hayırlı işler temennisinde bulundu.
İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ
Daha sonra Afyon Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık hizmetlerini yerine getiren sağlık personelleri ile serviste acil tedavi amacıyla bulunan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Tutulmaz, acil serviste çalışan sağlık personellerinin de yeni yıllarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Devlet hastanesi ziyaretinin akabinde genellikle Erenler Mahallesinde ikamet eden öğrencilerle bir araya gelen Vali Tutulmaz, öğrencilerin istek ve taleplerini dinlerken onlarında yeni yılını kutladı.
YOLCULARA AFYON LOKUMU İKRAM ETTİ
Vali Mustafa Tutulmaz yılbaşı gecesinde son olarak Ankara Yolu Susuz Kavşağında uygulamalarda bulunan Jandarma ve Emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Yeni yılda kazasız günler temennisinde bulunan Vali Tutulmaz, uygulama sırasında durdurulan araçlardaki yolcuların yeni yıllarını kutlayarak hayırlı yolculuklar dilerken, araç sürcülerine Afyon lokumu ikram etti.
“ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK”
Ziyaretleri sırasında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “2018 yılını bitirip İnşallah gece yarısından itibaren yeni bir yıla 2019’a merhaba diyoruz. 2018 yılı ilimiz açısından başarıya, güzelliklere ve iyiliklere vesile olan bir yıl oldu. İlimizin tanıtımı açısından, termal, sağlık ve spor turizmi alanları gibi birçok alanda Valiliğimiz öncülüğünde, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte özelliklede sivil toplum örgütlerinin destekleriyle Afyonkarahisar’da çok önemli hizmetlere imza attık. İnşallah 2019 yılı bu yıldan daha iyi daha başarıları, daha çok güzellikleri ve iyilikleri beraberinde getirir. Bu anlamda 2019 yılının hem ilimizin hem ülkemizin hem de tüm insanlığın huzuruna, sağlığına ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
“KURALLARA UYMAMIZ LAZIM”
Yolların kralı olmaz kuralı olur diyerek araç kullanan vatandaşları uyaran Vali Tutulmaz, “Öncelikle kurallara uymamız lazım. Hız sınırı başta olmak üzere emniyet kemerinin takılması ve araç bakımlarının zamanında yaptırılması gerekmektedir. Tedbirimizi alacağız takdiri Allah’a bırakacağız. Herşeyin bir bahanesi vardır ama öncelikle elimizden geldiğince bahanelerimizi kendimiz çözmemiz gerekiyor. Bu yönde başta Afyonkarahisar’lı hemşerilerimiz olmak üzere herkesi uyarıyoruz.” ifadelerini kullandı.