Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
"Vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar merkez İGM Üyesi ve MHP Gurup Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
“VATANDAŞIN GÖZÜ KULAĞI OLMAYA GAYRET ETTİK”
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile görüşün Serdaroğlu, “2014 yılında partimizin ve halkımızın teveccühü ile İl Genel Meclisi üyeliğine seçildik. Görev süremiz boyunca gerek il merkezimizde gerekse ilçe, belde ve köylerimizde vatandaşımızın gözü kulağı ve sesi olma gayreti içinde bulunduk. Biz şuna inandık ki, vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin de en iyi gösterileceği zeminlerden birisi hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir.” dedi.
“MİLLETİMİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK”
“Görev süremiz boyunca tüm MHP’li İGM üyeleri ile birlikte soruların çözümü noktasında gece-gündüz çalışarak bize bu göreve veren milletimize layık olma gayreti içerisinde olduk.” diyen Serdaroğlu, “Genel Merkezimizin ve MYK Üyemiz Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın desteklerini görev yaptığımız süre içerisinde her zaman yanımızda hissettik. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde MHP’nin hizmetlerine kaldığımız yerden devam edebilme adına tekrar İl Genel Meclisi üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulunduk. Aday adaylığı sürecimizde genel merkezimin ve milletimizin takdiri ile görev tevdi edilse de edilmese de bir Afyonkarahisar sevdalısı olarak hizmetlerimize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.