Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaş ekonomiye güvenmiyor”

SP Merkez İlçe Başkan

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, iktidarın uyguladığı politikalar doğrultusunda vatandaşın ekonomiye güveninin kaybolduğunu belirtti

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar haftalık basın açıklamasında gündemi değerlendirdi.
“GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ TÜRKİYE’DİR”
SP Merkez İlçe Başkanı Erhan Akpınar, TBMM’nin 48 günlük bir aradan sonra açıldığını kaydetti. Akpınar, “Meclis 16 Nisan’da tatile girmişti. Elbette bu bizi sevindirdi. Çünkü Meclis doğrudan doğruya ülke insanını temsil eden ve milletin iradesinin tecelligahı olarak görülen bir kurumdur. Ümit ederiz ki; Bu dönemde ciddi bir takım çalışmalara imza atılır. Güçlü Meclis, aslında güçlü Türkiye demektir.” dedi.
“VATANDAŞIN EKONOMİYE GÜVENİ KAYBOLUYOR”
İktidarın ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı nasıl bir tehlike ile karşı karşıya kaldığını anlamadığını ileri süren Akpınar, “Eğer iktidar edenler sorunları ve konuları aralarında ciddi manada müzakere etselerdi durum farklı olurdu. Muhalefeti bir kenara bırakın, iş çevrelerinin, esnafın, çiftçinin, tüccarın, sanayicinin bir de işsizin sıkıntılarına, taleplerine kulak vermiş olsalardı bugün daha farklı tedbirler alma ihtiyacı duyarlardı. Partimizin bu dönem oluşturduğu politika kurulları arasında yer alan Ekonomik Kalkınma Politikaları Kurulumuzun bu dönemle ilgili hazırladığı bir raporumuz var. O raporda tüketici güven endeksinin hala 54,90 puan ile 2018’deki kur şokunun yaşandığı dönemden daha aşağıda olduğunu gösteriyor. Yani vatandaşın ekonomiye olan güveni giderek kayboluyor.” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti