Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş patlamak üzere – Kocatepe Gazetesi

Vatandaş patlamak üzere – Kocatepe Gazetesi
Vatandaş patlamak üzere

Afyonkarahisar’da yüzlerce kişinin oturduğu Kanlıca Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarındaki sıkıntılar had safhaya ulaştı.
Hava şartlarının ağırlaşması, kış meviminin gelmesi ile birlikte pek çok konutta kaloriferlerin yanmaması büyük tepki topluyor. Başta ısınma olmak üzere konutlarla ilgili sorunlar için TOKİ yetkililerine ulaşmaya çalışan vatandaşlar sorunlara çözüm üretilmemesi ile birlikte karşılarında muhatap bulamamaktan dertliler.
İl yöneticileri ve siyasilerin konuya müdahil olmalarını bekleyen Kanlıca TOKİ sakinleri yaşanan sıkıntıları şöyle özetliyorlar:
“Yönetim dairelerinize bugün, bir saat sonra, akşama doğru su basılacak içerikte 3 gün mesaj attı insanlar evlerinden ayrılamadı. Vanalar birçok evde arızalı çıktı, petekler arızalı çıktı, yarın geleceğiz tamir edeceğiz dediler, 3 gündür ortalıkta yoklar. Mesajları atan yönetime telefon ettiğimizde müteahhit yapmak zorunda dediler, müteahhitin Emrullah ve Kemal isimli çalışanları telefonlara bakmıyorlar. Israrla aranınca da telefonları engelliyorlar. İnsanlar bu soğuk havada donuyor. Hastam var diye özel ricada bulunanların bile ricaları karşılık bulmuyor. Evlerin neredeyse tamamında evde oturulmayacak derecede kanalizasyon kokusu var. Müteahhit insanlara bu kadarla yetinin der gibi ilgisiz. Birkaç gün önce TOKİ’den bazı kişiler gelmiş, onlar gittikten sonra her şey eski tas eski hamam. TOKİ sakinleri bu kayıtsızlık karşısında bir infiale sürüklenmek isteniyor. TOKİ Başkanlığı’nın buraya acilen el atması gerekiyor, yoksa kötü olaylar olacak.”