Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaşa kulak verilsin”

Gelecek Partisi İl Başkanı

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Afyonkarahisar Belediyesi’nce yürütülen çalışmalardan önce bilgi verilmesini, İl Genel Meclisi’nin bir toplantısını kurumaya yüz tutan Eber Gölü çevresinde yapmasını önererek, Akarçay’ın temizlenmesi gerektiğini söyledi. Ertaş Şuhut yolu çalışmaları kapsamında Nuribey girişinin kapatıldığını, bu durumun mağduriyet oluşturduğunu bildirdi

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Kocatepe Gazetesi muhabirine verdiği demeçte, yerel gündemi değerlendirerek, vatandaşın şahsına aktardığı talepleri ilgili ve yetkili çevrelerin gözden geçirmesini istedi.
“BU MİLLETE, AFYON’A BİR DEĞER VERİLMELİ”
“Afyonkarahisar halkının çok tedirgin olduğu bir konu var.” diyen Niyazi Ertaş , “Afyonkarahisar Belediyesi hizmet vermeye çalışıyor. Yapılmış bir kaldırımı söküp yeni bir kaldırım yapıyor. Bunun hikmetini kimse çözmüş değildir. Niçin bunu yapıyor? İkincisi Belediye yapacağı hizmeti yani çalışmayı birkaç gün önce duyurup o alandaki trafiğin aksamaması için bu millete bu Afyon’a değer vermesi lazımdır. Gece kapatılıyor ertesi gün sabah bir bakıyorsunuz karşınıza bir iş makinası çıkıyor. Yoldan geçemiyorsunuz. Araçlar arka arkaya gelmiş geri gidemiyorlar. Yani rezalet tütüyor. Yürütülen çalışmaları bir nizam içerisinde yaparak o alanda bir çalışma olduğunu anlatan bir levha konulmasını istiyoruz. Çalışma yapılacak yolun başına bir levha konularak geçiş üstünlüğü takviyesi sağlanmasını bekliyoruz. Halk bu hususta oldukça tedirgindir. Afyon halkıda gösterilmesi icap eden hasassiyete layıktır. ‘Ben yaptım oluyor.’ hesabıyla gidilmemesi lazımdır.” dedi.
“İGM BİR TOPLANTISINI CAN CEKİŞEN EBER GÖLÜ’NDE YAPSIN”
İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı toplantılarından bir tanesinin güzel bir mekânda yapıldığını belirten Ertaş şöyle konuştu: “İl Genel Meclisi Eylül toplantılarından biri Afyonkarahisar Valisi Sayın Gökmen Çiçek’i sahiplenerek yoğun emek harcadığı Döğer beldesinde bulunan Emre Gölü tesislerinde yapıldı. Ben İGM Başkanı Sayın Burhanettin Çoban’dan rica ediyorum; Böyle güzel bir belde de, güzel insanlarla yaptığınız toplantı sonrası kayık sefası yaparken bitmek üzere olan canımız, ciğerimiz Eber Gölü ortasında da bir kez bir toplantınızı yapınız. Bu şekilde Eber Gölümüze sahip çıkılmasını talep ediyorum. Eber Gölü yıllardır herşeyiyle muazzam bir gölümüzdü. Ama kurumak üzeredir. Yakın geçmişte Orman ve Su İşleri yapmış bir ağabeyimiz halende Milletvekilimiz olan Sayın Veysel Eroğlu vardır. Su ile ilgili eksik ne ise Sayın Bakanımız gidersin. Akabinde İGM üyeleride konuya el atabiliyorlarsa el atsınlar. Nasıl Emre Gölü gibi güzel bir yeri gündeme getiriyorlarsa can çekişen Eber Gölünü de bu şekilde gündeme taşımalılar diye düşünüyorum.”
“AKARÇAY KİRLİ, KÖTÜ KOKUYOR, BALIKLAR ÖLÜYOR”
Akarçay etrafından güzel tesisler olduğunu belirten Ertaş şunları söyledi: “Akarçay etrafındaki tesislerde akşamları insanlarımız gidip oturmaktadır. Ama Akarçay üzerinde ki suda öyle pislikler oluşmuş durumdadır. Burası temizlenmiyor, kötü kokular çevreyi sarmış durumdadır. Bu çevre kirliliği ve kötü kokunun önlenmesi lazımdır. Tekrar suyu mu yenileyecekler bilmiyorum. Ama burada balık ölümleri bile zuhur etmeye başladı. LüftenAkarçay üzerinde bir çalışma bekliyorum. Çevrede ki halk bu hususta çok tedirgindir. Konu hakkında bize birkaç kişi gelerek kaygılarını dile getirdi. Yarın yapmayı planladığımız basın toplatımızda bu konuyu bir kez daha dile getireceğiz.”
Niyazi Ertaş en kısa sürede Şuhut yolunun bitirilmesini rica ettiklerini, 5 yıldır muammaya döndüğünü belirttiği yol çalışmasının Nuribey beldesine girişte yuvarlak kavşağın unutulmasıyla beldeye Salar beldesinden olan yolun kullanılamadığını sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi