Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaşın hizmetindeyiz” – Kocatepe Gazetesi

“Vatandaşın hizmetindeyiz” – Kocatepe Gazetesi
"Vatandaşın hizmetindeyiz"

Gazeteniz Kocatepe’nin mensupları Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kısa bir süre önce Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Afyonkarahisar Cumuhriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt Başsavcı Özel’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Başsavcı Özel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Afyonkarahisar’a yabancı olmadığını, memleketi ve görev yaptığı bölgeler nedeniyle geçmişte sık sık Afyonkarahisar’dan geçiş yaptığını belirten Başsavcı Mehmet Özel, “Türkiye’nin bu güzel köşesinde görev yapmak bizim için onur vesilesi” dedi.
Vatandaşın devlet dairelerine ulaşımını kolaylaştırmak için çaba gösterdikleri gibi günlük yaşamda da vatandaşla içiçe olmaya çalıştıklarını belirten Başsavcı Mehmet Özel, “Vatandaşlarımız her türlü talepleriyle ilgili olarak bu kapıları rahatlıkla çalabilirler” dedi.
Ziyarette Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın, muhabir ve köşe yazarları Murat Arısoy ile Burcu Aydın da hazır bulundular.