Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaşlarımız, olumsuzluğu hakketmiyor” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Vatandaşlarımız, olumsuzluğu hakketmiyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Yılmaz, Afyonkarahisar’daki yol ve trafik sorunlarından bahsederek “Vatandaşlarımız, bu kadar olumsuzluğu hakketmiyor” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve MHP heyeti, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar’daki yol sorununa dikkat çekti. Yılmaz, yolların labirent gibi olduğuna dikkat çekerek “Son 3 yılda şehir merkezinde yaşayan kişilerin yaşadıklarını bir Allah bilir bir de kul bilir. Yollar labirent gibi. ama bir çivi çakandan Allah razı olsun” dedi.
MHP olarak doğru olan her harekete destek vereceklerini kaydeden Yılmaz, “Dünden ders alarak yarına hazırlık yapmamız gerekiyor. Bizler MHP olarak iyi yapılan halkımızın menfaatine yapılan konularda iktidranrın yanında oluruz. Olması gerekeni söylüyoruz. Yapmak niyetinde olabilirler, bu yetmez. İnsanımız gerek trafikte olsun gerek yaşadığı yerde olsun bu kadar olumsuzluğu hakketmiyor.İinsanlarımız camını açıp oturamıyor. Yaşanibilr iller arasında üst sıralarda olmak istiyoruz. Biz de yaşanabilir kentlerde yaşayan insanların haklarından yararlanmak isteriz” diye konuştu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz de Yılmaz’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun 26 Temmuz’da muhtarlarla bir araya geleceğini bildiren Akagündüz, muhtarların o toplantıda sorunları dile getireceklerini kaydetti. Bunun üzerine MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Vebal omuzlarınızda. Yapılması gereken ne varsa isteyeceksiniz” dedi. Akagündüz de Yılmaz’ın bu önerisine “Zaten Sayın Valimiz de ‘Vebal sizde’ dedi” şeklinde karşılık verdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti