Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

VATANSEVERLER ve HAİNLER – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 20 Aralık 2016 Salı 13:14:27
 

Ülkemizde peş peşe yaşanan hain terör olaylarını kınıyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Aziz Türk Milleti’nin başı sağolsun.
“Ben Türk’üm, bu topraklar benim vatanım, bu Ayyıldızlı bayrak benim bayrağımdır” diyen ve bu uğurda az veya çok çaba gösteren her Türk vatandaşı bizim nezdimizde vatanseverdir.     
Vatanseverler vatansız yaşanmayacağını iyi bilirler. Problemler ya da istenmeyen olaylar olsa da bir bayrak altında hele de en anlamlı, en zor kazanılmış, en çok şehit kanıyla sulanmış, dünyanın en güzel bayrağı olan Türk bayrağının altında yaşamanın ne kadar güzel, ne kadar anlamlı ve bir o kadar da zor olduğunu vatanseverler bilirler. Yine vatanseverler Allah korusun bayrak yoksa din de yoktur sonucunu, vatan yoksa namusun, şerefin, haysiyetin, geleceğin de yok olduğunu bilirler.
Ecdadımız büyük zorluklarla çok devletler kurmuş, gittiği her yeri vatan yapmıştır. Hep zoru seçmişlerdir. Kılıçlarının gölgesi hep adaleti göstermiştir.  
Cumhuriyetimiz de bu anlayışla kurulmuştur. “Sefer bizim, zafer Allah’ın” düsturu ile yürünmüştür. Bütün bunlar hep kahraman vatanseverler sayesinde başarılmıştır.
Büyüdükçe, başardıkça düşmanları da çoğalmıştır. İkiyüzlülük, kalleşlik, hainlik her zaman olmuştur. Şeytanın fitnesi hiç bitmemiştir. Zalim zulmetmiş, mazlum Allah’a sığınmıştır. Ama sonuçta Allah’ın hesabı hep üstün gelmiştir.
İçimizdeki hainler tarihte vardı. Şimdi de var. Sonra da olacaktır. Çünkü bu topraklar zor ve önemli bir vatan, bu millet asil bir millettir. İyilerin potansiyel düşmanları vardır. O da kötülerdir. Hainler hem dışardan hem içerden saldırıyorlar. Bizi kuşatmak istiyorlar. Vatan topraklarımızı karıştırıp, Suriye ve Irak’a döndürüp, gücümüzü zayıflatıp, bölüp, parçalayıp ve yutmak istemektedirler.
Vatan hainleri kendilerine verilen emirlerin gereğini yapıyorlar.
Vatanseverler de bir ve bütün olmalılar. Enerjiyi iç çekişmeyle tüketmemeliler. Kendi aralarındaki teferruatı ve gereksiz ayrılığı bırakmalılar. Şimdi siyaset yapma, koltuk kavgasına düşme zamanı değildir. Her şeyi bir tarafa bırakıp ülkemiz için çok çalışmalıyız. Gelecek nesillere emaneti zayisiz teslim etmeliyiz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti