Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

…Ve artık sahada

…Ve artık sahada

Tamamen Türk mühendisleri tarafından üretimi gerçekleştirilen ve Afyonkarahisar’ın gururu olan Yerli Kaya Kamyonu “De-Ve”, mermer ocaklarında fiilen hizmet vermeye başladı

 

Afyonkarahisar’ın önde gelen sanayicilerinden Şuayp Demirel’in çabalarıyla “Türkiye’nin ilk yerli kaya kamyonu” olarak üretilen DE-VE marka kaya kamyonu mermer ocaklarında başarıyla kullanılmaya başlandı.
Demirel ailesinin sahibi olduğu DEMMAK Demireller Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından mermer sektörünün önde gelen firmalarından Karamehmet Mermer’e satışı yapılan DV30 6X6 Belden Kırma Kaya Kamyonu sevkiyatı yapılarak, Karamehmet Mermer ocak işletmesinde test sürüşlerinin ve son kontrollerinin yapılması akabinde başarı ile teslimatı tamamlandı.
Afyonkarahisar’da üretimi başarıyla tamamlanan yerli kaya kamyonunun arazi koşullarında da başarıyla hizmete başlaması büyük memnuniyetle karşılandı.
Demireller Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den konuyla ilgili yapılan duyuruda, “Yönetim Kurulu Başkanımız Şuayp Demirel liderliğinde tamamen Türk Mühendisler tarafından yapılan DV30 6X6 Belden Kırma İlk Türk Kaya Kamyonunu işletmelerine katarak bizleri mutlu eden Karamehmet Mermer’e teşekkür eder, hayırlı olmasını dileriz.” denildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi