Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veda değil, vefa yemeği

Bu haberin fotoğrafı yok

Vali Mustafa Tutulmaz Ankara Genelkurmay Başkanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığına atanan ve Afyonkarahisar’daki görevi sona eren İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan’a veda
yemeği verdi. Programda konuşan Vali Tutulmaz, “Bu yemek bir veda değil, vefa yemeği” dedi

 

Veda yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. İbrahim Yurdunuseven, Av. Ali Özkaya, yeni İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve protokol üyelerinin eşleri katıldı.
“ÖZDEMİR PAŞA’DAN ÇOK MEMNUNDUK”
Yemeğe katılan Milletvekili Veysel Eroğlu duygu ve düşüncelerini paylaşarak, “Özdemir Paşamızdan çok memnunduk. Fevkalade uyumlu ve milli duyguları yüksek bir komutanımız. Genelkurmay Başkanlığında da başarılı olacağına inancım tam. Fırsatım oldukça da ziyaret etmek isterim. Üstün başarılar diliyorum. En güzel vazifeleri yapmasını dilerim. Memlekete büyük hizmetler yapacak insanlara ihtiyaç var. Paşamız da onlardan birisi. Kendisini gönülden selamlıyorum. Böyle bir yemeği organize ettiği için değerli Valimize teşekkür ediyorum. Katılımcıları da ayrıca selamlıyorum. Yeni atanan Komutanımız da benim zaman zaman çalıştım bir isimdi. Buraya tayin olmasından memnuniyet duydum.” diye konuştu.
“VERİMLİ VE UYUMLU İKİ YIL GEÇİRDİK”
Yemekte konuşan ve aslında bu yemeğin bir vefa yemeği olduğunu söyleyen Vali Mustafa Tutulmaz, “2 yıl süreyle kendisiyle verimli, güzel ve uyumlu bir çalışma ortamı geçirdik. Komutanımız uyum konusunda bizlere özel bir çaba bırakmadan uyum sağladı. Bunun da aynı kültürden geldiğimizden kaynaklandığı görüşündeyiz. Gerek memleket konularında, gerekse de çözüm önerileri konusunda verimli ve uyumluyduk. Biz kendisinden memnunduk. Afyonkarahisar halkı ve yöneticileri olarakta memnunduk. Bundan sonraki görevinde ve hayatında başarılar diliyorum. Ülkemize daha farklı makamlarda iyi hizmetler yapması dileğimle, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum. Afyonkarahisar’ı da ikinci memleketi bilsin istiyoruz.” dedi.
“AFYON AİLECEK SEVDİĞİMİZ BİR ŞEHİR”
Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden Tuğgeneral Özdemir Şan, “Türkiye’nin birçok yerinde görev yaptım. 18. tayinim oldu. Bazı iller bende deniz izler bıraktı. İran Sınırında Hudut Tabur Komutanlığı görevi meşakkatliydi ama çok derin izler bıraktı. Afyonkarahisar’ı da ayrı bir sevgi ile sevdim. Ailecek sevdiğimiz bir şehir Afyon. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, komutanlar ve Emniyet görevlilerimiz, kamu personeli ve Afyonkarahisarlılarla huzurlu, ahenkli bir iki yıl geçirdik. Bundan sonra gelip geçtikçe uğrayacağım bir il olacak. Bizler asker olarak nerede görev verilirse ibadet nezdinde gece gündüz yapılması gerekenin en iyisini yapma çabasındayız. Bundan sonra da aynı duygularla çalışmaya devam edeceğiz. Ankara’da bir kapınız var.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Mustafa Tutulmaz ve Milletvekili Veysel Eroğlu, Tuğgeneral Özdemir Şan’a günün anısında hediye takdim etti.
Birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile yemek programı sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti