Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vefasız yönetim”

CHP Afyonkarahisar İl yöneticilerinin,

CHP Afyonkarahisar İl yöneticilerinin, parti üyelerine yönelik “vefasızlığı” büyük eleştiri konusu oldu. Bazı CHP üyeleri, parti yöneticilerinin vefasızlığı nedeniyle istifa etmeyi düşünüyor

 

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ile CHP Afyonkarahisar il yöneticileri bir çok olumsuzlukla gündeme gelirken son olarak da CHP üyelerine gösterdikleri vefasızlık nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldular.
Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden CHP üyesi Ahmet Salih Çiçek’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama CHP Afyonkarahisar il yönetiminin vefasızlıklarını ortaya döktü. 8 Haziran tarihinde annesini kaybettiğini hatırlatan Ahmet Salih Çiçek, “Biz sülale olarak Afyonkarahisar merkezde CHP bayrağını taşımaktayız. Ancak bu dönemde hiçbir CHP’li yöneticiden bir taziye ziyareti alamadık maalesef, bu nedenle CHP iktidar olamıyor, olamazda. Bu nedenle önümüzdeki hafta tüm ailemizle birlikte CHP den istifa edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
Ahmet Salih Çiçek’in bu açılamasının altına yorum yapan diğer CHP’liler de CHP il yönetiminin vefasızlığından dert yandılar. O yorumlardan bazıları şu şekilde:
Vedat Sever: Başkanım hemen istifayı düşünmeyin. Karar yinede sizin, ama maalesef partimizde böyle vurdumduymazlık var. 2 yıl gibi bir sürede, annemi, 54 yaşında erkek kardeşimi ve 2 amcamı kaybettim. 3-5 partilim dışında, kimse aramadı. Üstelik AKP Milletvekili Ali Özkaya, bilmem tanımam aradı ve başsağlığı diledi. Daha ne söyleyeyim.
Agah Bıyıkoğlu: TC Vedat Sever Hiç haberimiz olmadı Vedat Bey.. Başınız sağolsun.. Bu pandemi döneminde daha çok oldu böyle işler.. Benim de kayı validem geçen yıl 18 Nisan’da vefat etti.. Gazetede tam sayfa ilan çıktı. CHP’den arayan olmadı.. Yıllar önce baypas oldum o zamanki beld bask. Burhanettin Bey aradı.. Ankara’da olmuştum..
Burak Coşkun: Mevcut il yönetimini tekrar seçenlere sözüm bu terbiyesizlikte sizinde tuzunuz var bu kadar örgütlenmeden uzak şahsi çıkar için çalışan insanları yönetimlere getirir hele de 2. kez seçmek gibi bir hataya düşerseniz iste oda bu şekilde kendi şahsi kini yüzünden cenaze gibi kenetlenilmesi gereken bir durumda bile yaptığı bir insanlık dışı hareket böyle partiye mal edilir.Ne diyelim rüzgâr eken fırtına biçer..
Murat Bilgili: Benim akp ile hiçbir bağım olmadı covid oldum akp il başkanı geçmiş oldun diye aradı chp belediye başkan adaylığımdan birkaç ay sonra mahalle delegesi seçiminde oy kullandırmadılar boşunamı istifa ettim ben
Musa Kelle: Benim babam da 23 Nisan’da vefat etti il ve ilçede beni arayan olmadı sabır et bunlar gidici. >> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti