Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner Hekimler Günü İçin Koştular

Afyonkarahisar’da, 23 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü coşkuyla kutlandı. Düzenlenen Halk Koşusu, şehirde spor ve farkındalık atmosferi oluşturdu

Afyonkarahisar'da, 23 Nisan Dünya

Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nevzat Algan birlikte başlattığı yarış, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Koşu etkinliği, Zafer Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kasapoğlu ve Algan’ın katılımıyla başlayan etkinlik, kadınlar, erkekler ve engelliler olmak üzere üç kategoride düzenlendi.

Veteriner Hekimler Günü İçin Koştular

Özel sporcuların da katıldığı etkinlikte, heyecan doruktaydı. Zafer Meydanı’nda gerçekleşen özel etkinliğini de Algan ve Kasapoğlu birlikte başlatırken, sporcular arasında kıyasıya bir yarış yaşandı.

İl Müdürü Kasapoğlu, “Burada, kadınlar, erkekler ve engelliler olmak üzere üç kategoride düzenlenen koşu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Sporcularımızın ve katılımcılarımızın gösterdiği performansı ve kararlılığı görmek beni son derece gururlandırıyor. Tüm katılımcılara gösterdikleri çaba ve emek için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti