Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner Hekimler Gününe Özel Yarışmalar Yapılacak

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası yönetimi, Dünya Veteriner Hekimler Günü’ne özel mesleğe olan farkındalığı artırmak için öğrenciler ve vatandaşlara yönelik yarışmalar düzenleyecek.

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası’ndan yapılan açıklamada 27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü nedeniyle yarışmalar düzenleneceği bildirildi.

Veteriner Hekimleri Odası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Her yıl nisan ayının son cumartesi günü kutlanan Dünya Veteriner Hekimler Günü bu yıl 27 Nisan 2024 tarihinde kutlanacaktır. Afyonkarahisar Veteriner Hekimler Odası olarak bu anlamlı gün münasebetiyle Afyonkarahisar Valiliğimizin izniyle ilimiz genelinde ortaokul öğrencilerine resim, lise öğrencilerine kompozisyon ve şiir yarışmaları ile halkımızın ve tüm sporcularımızın katılabileceği ‘Dünya Veteriner Hekimler Günü Halk Koşusu’  düzenlenecektir. Kutsal Veteriner Hekimlik mesleğinin insan ve hayvan sağlığı için öneminin anlaşılabilmesi,  halkımız ve bilhassa gençlerimiz tarafından Veteriner Hekimlik mesleği hakkında ki farkındalığın artması amaçlanmaktadır. Bu sayede Veteriner Hekimliğin gelecek yıllarda daha iyi şartlarda ve memleketimize daha verimli bir şekilde icra edilebilecek bir meslek olmasını sağlamak amaçlı yarışmaya ait detaylı bilgiye afyonvho.org web sitemizden ulaşabilirsiniz. Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutlar katılım sağlayacak tüm yarışmacılara başarılar dileriz.” denildi. Detaylı bilgi ve yarışma şartnamelerine;  https://www.afyonvho.org/?Syf=18&Hbr=1276782&/ linkinden ulaşabilmek mümkün.