Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veysel Eroğlu Parkı’nda çalışmalar sürüyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye
Veysel Eroğlu Parkı'nda çalışmalar sürüyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Kocatepe Asri Mezarlık karşısına muhteşem bir park yapıyoruz. 55 bin metrekare alan üzerine kurulu bir parktan daha fazlası olacak bölgede sadece çocuklar değil, yetişkinlerde büyük keyif alacak. Gururumuz Veysel Eroğlu’nun ismini taşıyacak parkta çocuklar sadece yazın değil kış aylarında dahi oluşturulacak kapalı oyun gruplarında keyifli vakit geçirecek.” dedi.
Yürüyüş yollarından, süs havuzuna, kapalı ve açık çocuk oyun alanlarından yetişkinlerinde keyif alacağı ayak voleybolu, ayak bilardosu, basket ve voleybol sahası, hava bisikleti, kafeterya ve bitki labirentine kadar her şeyin düşünüldüğü Veysel Eroğlu Parkı’nın, adına yakışır bir şekilde tamamlanarak hizmete alınacağını kaydeden Başkan Çoban, Afyonkarahisar’a muhteşem bir park ve yeşil alan daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a incelemelerinde Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar, Temizlik İşleri Müdürü Serhat Düzağaç ve Selçuklu Mahallesi Muhtarı Ahmet Ulman eşlik etti. Mahalle Muhtarı Ahmet Ulman, muhteşem bir parkı Afyonkarahisar’a kazandırmasından dolayı mahalle sakinleri adına Başkan Çoban’a teşekkür etti.