Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un tüm ilçelerini alacağız

VİDEOYU PAYLAŞ

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun ‘Seçime Doğru’ programında Gazeteciler Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’nin konuğu oldu.
Afyonkarahisar basın tarihinde bir ilk olan ve aynı anda Kocatepe, Türkeli, Odak ve Anahaber gazetelerinde yayınlanacak ve Karahisar TV stüdyolarında çekimi yapılan Seçime Doğru programının ilk konuğu İYİ Parti Milletvekili aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun oldu. Vekil adayı Olgun beklenenin aksine sorulan her soruya net ve açık yüreklilikle cevap verdi. Daha önce hakkında yazılan mafya avukatı da başta olmak üzere tüm sorulara cevap verdi.
Afyondaki evim duruyor
Sezer Küçükkurt: Ben sizden ilk önce sizin açınızdan milletvekilliğinin ne olduğunu ve neden aday olduğunuz sormak istiyorum?
Hakan Şeref Olgun: Ben siyasete genç yaşta başladım. Bu kadim şehir, Afyonkarahisar benim karakterimin oluşmasında, eğitimimde, sosyal sorumluluk bilincimin oluşmasında çok büyük bir etkendir. Doğup büyüdüğüm, kuruluşun ve kurtuluşun başkenti olan ilimizde hizmet etmek için yani insanların hayatlarında belirli dönemleri vardır siyaset bir meslek değildir. Siyasetin bir meslek kavramı yoktur. Bende geçmişteki siyasi birikimimi ve tecrübelerimi kullanarak Afyonkarahisar’a, halkımıza hizmet etmek için Milletvekili aday adayı oldum.
Mehmet Emin Güzbey: Neden İYİ Parti? Siz geçmişte Anavatan Partisi’nde ilçe başkanlığı yaptınız ve ciddi çalışmalar yaptınız. Anavatan Partisi’ne baktığımız zaman bugün sanki bunun karşılığı AK Parti gibi geliyor. Neden AK Parti değil de, İYİ Parti?
Hakan Şeref Olgun: Cumhuriyet tarihimizin siyasi süreç yapılanmasına baktığımızda gencecik, idealist bir kadın olarak, çıkıp idealleri uğruna en önemli siyasi kırılma noktalarını başararak kendini ispatlayan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bu ülkeye faydalı olacağına inandığım için, İYİ Parti’deyim. Şimdi ikinci konuya hiç katılmıyorum. AK Parti bir dönem, ülkemize hizmet ettiği sürede merkez sağ olarak görünse de şuan da geldiğimiz süreç itibariyle çok uzaklaşmıştır. Şuanda merkeze oturan parti İYİ Parti’dir. Ben her zaman şuna inanırım bir ülkeye hizmet edecek partilerin merkez partiler olduğuna inanıyorum. Ülke insan ve seçmen yapısı da böyle olduğunu gösteriyor.
Mehmet Emin Güzbey: AK Parti merkezden uzaklaştı mı?
Hakan Şeref Olgun: Benim şuan şahsi görüşüm, tabi ki AK Parti’nin merkez diye bir şeyi kaldığını düşünmüyorum.
Sezer Küçükkurt: Bu tanımlamayla yola çıkarsak, o zaman geçmişte ki koalisyon hükümetleri gibi bir yapı var şuan da ittifakta.
Hakan Şeref Olgun: Biliyorsunuz ülkemizde rejim değişikliği oldu. Ondan önce parlamenter sistem vardı, parlamenter sistem de ülkemizin yönetim için farklı koalisyonlar oluyordu. Bu rejim değişikliği ile ülkede cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denilen, kimsenin bir anlam veremediği hala daha bu kanunu anayasayı değiştirenlerin bile çıkıp açıklayamadığı bir sisteme geçildi. Biz İYİ Parti sayın genel başkanımızın koyduğu hedeflerde kendisi de söylediği gibi parlamenter sisteme geçmeyi hedefliyoruz. Bu ülkenin ortak akılla ve parlamenter sistemle yönetileceğine, yönetilmesi gerektiğine inanan bir partiyiz. Parlamenter sistemle ülkenin yönetilmesi gerekir diyen tüm partiler bu sağ partide olabilir, solda olabilir bir ittifak oluşturuldu. Bu koalisyon demek değildir ki. Buda basında da, televizyonlarda da, açıklamalarda da gördüğünüz gibi belli çerçevelerde anlaşma yapıldı. Tek hedef, ülkeyi parlamenter sisteme dönmesini sağlamak. Parlamenter sisteme dönünce tabi ki her parti kendi programına göre yoluna devam edecektir. Şuanda ülkemizin bu sistemden kurtarılmasına gerektiğine inanan, vatandaşımızın beklentilerini karşılayacak bir ittifak oluşturuldu. Bu ittifakın görevi de ülkemizi parlamenter sisteme döndürmektir.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/afyonun-tum-ilcelerini-alacagiz/
#hakanşerefolgun, #iyiparti, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi, @iyiparti

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti