Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan: Yaklaşık 2 bin 300 teşkilat mensubu oy kullanacak

VİDEOYU PAYLAŞ

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, temayül yoklamasında yaklaşık 2 bin 300 teşkilat mensubunun oy kullanacağını açıkladı.
AK Parti Afyonkarahisar 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı temayül yoklamasında oyunu kullanan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, temayül hakkında açıklama yaptı. Afyonkarahisar’da ki temayül yoklaması için Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Amasya Milletvekili Hasan Çilez ile Nesrin Semiz AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Nesrin Semiz görev aldılar.
İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay şöyle konuştu: “Öncelikle tüm 28. dönem milletvekili aday milletvekili seçimini ülkemize ülkemize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Biz de Afyonkarahisar’da 44 aday adayımızın bulunduğu temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz. AK Parti her zaman demokrasiden yana. Ve tarafsız bir şekilde aday belirleme sürecini gerçekleştirmiştir. Bugün de online olarak düzenliyoruz. İlki yerel 2019 yerel seçimlerinde bugün biraz daha kapsamlı bir şekilde aday adaylarımızın fotoğraflarını da görecek şekilde hazırlandı. Adaylarımızın fotoğrafları da isimleri de görülebiliyor. Bu şekilde altı tane aday adayımızı seçebiliyorlar ve genel merkez aynı anda online olarak bunu görebiliyor. Ben seçimlerimizin Afyonkarahisar hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün gördüğünüz gibi çok gerçekten güzel bir katılım var. Teşkilatlarımızdan. İlçelerimizden, beldelerimizden gelen arkadaşlar olmak üzere 2 bin 300 civarında teşkilat mensubumuz oy kullanacaklar. Bize katılımın ne kadar yüksek olursa bizim için o kadar belirleyici olur ben tekrar tüm bunu teşkilat mensuplarımıza, Afyonkarahisar’ımız hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Burcu AYDIN’ın Haberi

DİĞER VİDEOLAR