Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ertaş, Hastane randevusu ve ilaç sorunu çözülmeli

VİDEOYU PAYLAŞ

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Afyonkarahisar’da Devlet Hastanesi’nde randevu alma ve eczanelerde yaşanılan ilaç sorununa çözüm bulunmasını istedi. Termal kent Afyon’a Avrupalılar’ın çekilmesi için çalışma beklediklerini belirten Ertaş, ilin eğitimde başarı seviyesinin çok düştüğünü ifade ederek ATSO seçimini hangi aday kazanırsa kazansın ilde eskisi gibi fuar açılmasını talep etti
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, dün öğlen saat 13.00’de partide basın toplantısı düzenledi. Ertaş, yerel ve genel gündemi değerlendirdi. Toplantıda partililer hazır bulundu.
“HASTALAR RANDEVU VE İLAÇ PROBLEMİ YAŞIYORLAR”
Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde randevu alınamadığını iddia eden Niyazi Ertaş, “Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde birçok kişi randevu alamadıkları için mağdur olmaktadır. Tüm Türkiye’de devlet hastanelerinde randevu krizi yaşanıyor. Şehrimizde de birçok vatandaşımız Afyonkarahisar Devlet Hastanesinden randevu alamadıklarını dile getiriyorlar. Artık hastanede yaşanan randevu problemi Afyon’da hastaları canından bezdirdi. Ayrıca randevu alabilen şanslı hastalarda acil sevk edilse bile en erken 2 ay sonra ultrason randevusu alabildiklerini söylüyorlar. Muayene olabilen hastalar reçetelerini alıp eczaneye gidince burada da ilaç bulmakta da güçlük geçmektedir. Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak yetkilileri göreve davet ediyor, sorunların çözülmesini istiyoruz.” dedi.
“TERMAL KENT AFYON’DA NE GİBİ HAZIRLIKLAR YAPILDI?”
Rusya’nın Avrupa’nın gazını kestikten sonra Avrupalıların kışı Türkiye’de geçirmek istediklerini belirten Ertaş, “Rusya Avrupa’nın enerji kaynaklarını kesiyor. Avrupa şimdiden kışı nasıl geçireceğini düşünüyor. Avrupalılar en ucuz ve güvenilir kışı geçirecek ülke olarak Türkiye’yi görüyorlar. Avrupalılar bedava tatil yapmanın hayalini kuruyorlar. Peki, turist çekebilmek için termal kent olarak Afyon ne hazırlıklar yaptı? Avrupalıları Afyon’a yönlendirecek ne gibi projeler hazırlıyor bu durumda iş insanları valilik ve Belediye ne yapıyor? Çalışma yapılıyorsa da Afyonkarahisar’ın halkının bilgilendirilmesini istiyoruz.” diye konuştu.
“NİTELİKLİ EĞİTİM HEDEFİNE RAĞMEN EĞİTİM SEVİYESİ ÇOK DÜŞÜK”
Okul ziyaretleri yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın okullarda yaşanan sıkıntıları görmesi gerektiğini belirten Ertaş, “Okullarımızda sıkıntılar yaşanmaktadır. Öğlen yemek için velilerin çocuklarını derse yetiştirebilmek için yarış halinde çocuklarını doyurmaya çalışmaktadır. Kantinlerdeki ürünler aşırı fiyata satılmaktadır. Sayın Müdür nitelikli eğitim hedefleri olduğunu söylemesine rağmen eğitim Afyon’da çok düşük seviyededir. Bu durumu bir kez daha hatırlatırız. Bu vesile ile sormak istiyorum; Afyon’da kaç okul kapattınız? 2022 yılı eğitim yılı ilan edilmesine rağmen Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye kurum kuruluşları okullarda bu hususla hiçbir şey yapmamışladır. Bu hususlarda Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu hususlara önem vermelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.
“MİLLET İTTİFAKININ BAŞARILI OLMASI İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞA VARIZ”
Afyonkarahisar’da yaşanan çok sayıda problemi Gelecek Partisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çözmeye hazır olduklarını belirten Ertaş şöyle konuştu: “Gelecek Partisi olarak Afyon’un sorunarını çözmeye hazırız. Gelin hep beraber bir olalım birlikte hareket edelim. Millet İtifakı olarak hangi ilde hangi parti güçlü ise o partinin adayının çıkması noktasında varız. Bu fikirde Gelecek Partisi’nden çıkmıştır. İfade ettiğim üzere hangi ilde hangi parti güçlü ise onun çatısı altında toplanacağız. Altılı masa olarak adlandırılan Millet İttifakı’nda başarıya nasıl ve ne şekilde ulaşılacaksa Türkiye’yi bu durumdan, vatandaşı ezilmekten nasıl kurtaracaksak Gelecek Partisi olarak biz her türlü fedakârlığa varız.”
“KİM KAZANIRSA KAZANSIN AFYON’DA FUAR AÇSIN”
Niyazi Ertaş, hafta sonu yapılacak olan Baro ve ATSO seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Hafta sonu Baro ve ATSO’nun seçimleri yapılacak. Gelecek haftada Borsa seçimi gerçekleştirilecek. Baro hariç diğerlerinde bugüne dek hep tek adayla seçime gidilmişti. ATSO Başkanlık yarışısında her iki adaya başarılar diliyorum. Oda oldukça fazla işadamı üyesi var. Kazanan odamız ve iş adamlarımız olsun. Biz Gelecek Partisi olarak ATSO seçimlerinde biz bir tek şey rica ediyoruz. Bu kadar iş adamımıdan ilimizde geçmişte olduğu gibi bir fuar kurulmasını bekliyoruz. Kazanan kim olursa buna ön ayak olsun. Geçmiş yılarda bu Afyon’da üst üste iki sene yapıldı.” Hayriye CANER’in Haberi

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti