Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kartaloğlu Afyon’dan destek istedi

VİDEOYU PAYLAŞ

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, birliğin 15-16 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimli genel kuruluna aday olduğunu belirterek Mali Müşavirlerden destek istedi
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, dün sabah bir düğün salonunda düzenlenen toplatıya konuştu. Toplantıya; Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar, odanın yönetim kurulu üyeleri, serbest muhasebeci ve mali müşavirler katıldılar.
TÜRMOB GENEL KURULU 15-16 EKİM 2022’DE YAPILACAK
İki kısımda yapılan toplatının ilk bölümü basına açık olarak gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Erdal Sayar, katılımları nedeniyle oda üyelerine teşekkür etti. Sayar, “Bilindiği üzere odalarımız genel kurullarını yaptılar yönetimlerini seçtiler. Şimdi de 15-16 Ekim 2022 tarihinde TÜRMOB genel seçimleri vardır. Bu bağlamda mevcut TÜRMOB GEnel Başkanımız Sayın Emre Kartaloğlu, genel başkan adaylığını ilan etti. Sayın Genel Başkanımız üç yıllık görev süresinde neler yaptığını anlatacak.” dedi.
KARTALOĞLU SAYAR VE EKİBİNİ KUTLADI
Toplantının basına açık kısmında konuşan TÜRMOB Genel Başkanı ve başkan adayı Emre Kartaloğlu, zaferin şehri Afyonkarahisar’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kartoğlu şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’a her geldiğimizde ifade ettik. Ben 2005 yılından beri Afyonkarahisarlı sayılırım. Gerçekten bu şehrin tüm ayrıntılarını biliyorum. Burada çok değerli dostlarımız var. Oda Başkanımız Erdal Sayar’ın ifade ettiği gibi üç yılda bir odalarımızın genel kurullarını gerçekleştiriyoruz. Afyonkarahisar’da da yeni bir yönetim ekibiyle göreve seçildi. Oda Başkanı Sayın Erdal Sayar ve ekibine görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Erdal Sayar, bizim önceki dönem TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyemizdir. Bu dönem yine bizlerle Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu’nda çalışan bir oda başkanımız.”
MALİ MÜŞAVİRLER ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFA EDİYOR
TÜRMOB’un seçimli genel kurul toplantısının üç yılda bir Ekim ayında yapıldığını belirten Kartaloğlu şunları kaydetti: “Ben TÜRMOB Genel Başkanıyım ama esasen genel başkan adayı olarak Afyonkarahisar oda üyelerimizi ziyaret ediyorum. Yaklaşık bir saatlik bir süre içerisinde nelerin yapılıp yapılmadığını anlatmaya çalışacağım. Üç yıl boyunca zorlu bir süreçte görev yaptık. Covid-19 pandemisinde görev yaptık. Geçtiğimiz yılın sonundan itibaren ciddi bir ekonomik krizde görev yaptık. Avrupa’nın ortasında savaş çıktı, depremler, seller, orman yangınları yaşadık. Gerçekten kötü bir dönemde özellikle pandemi çerçevesinde düşünürsek kötü bir dönem yaşadık. Her yerde ifade ediyorum; Afyonkarahisarlı meslektaşlarım huzurunda da ifade etmek isterim. Biz Mali Müşavirler aslında o kadar değerli bir iş yapıyoruz ki o kadar değerli bir görev ifa ediyoruz ki bunu her kesime daha iyi anlatmamız lazımdır. Devletin çıkardığı bir teşvik politikası bu bir sigorta veya vergi teşviği olabilir. Bunun hayata yansıması, bunun insana dokunması, bunun çalışana dokunması Mali Müşavirler sayesinde gerçekleşiyor. Bunun örneğini pandemi döneminde çok net gördük.” Toplantının ikinci kısmı basına kapalı olarak devam etti. Burcu AYDIN’ın Haberi

DİĞER VİDEOLAR