Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu’ndan AK Parti’li Belediye Başkanlarına yaylım ateşi

VİDEOYU PAYLAŞ

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, eleştiri oklarını AK Partili Belediye Başkanlarına yöneltti. Mısırlıoğlu eleştirilerini; Belediye Başkanları Mehmet Zeybek, Erdal Karaman ve Recep Bozkurt’a yöneltti
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantısı dün öğlen partinin Ordu Bulvarında yer alan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlendi. Toplantıda İYİ Parti Üyesi olan emekli memur Hülya Özdemir’e parti rozeti Mısırlıoğlu tarafından takıldı.
MISIRLIOĞLU’NUN GÜNDEMİNDE AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI VAR
Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet dileyen Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başta olmak üzere Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u sert bir dille eleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Afyonkarahisar halkına verdiği seçim vaatlerini erken unuttuğunu iddia eden Mısırlıoğlu, “Akıllı otopark yapılacak diye eski Bağ-Kur binasını yıkıp yerine bir çivi dahi çakılmadan öylece bırakıldı. Katlı, asansörlü otopark yapılacaktı, kentin trafik ve park sorunu ortadan kalkacaktı. Bu proje ile de resmen vatandaşın aklıyla dalga geçtiler. Yine trafik çilesine son versin diye raylı sistemler vaadetmişlerdi, o da yalan oldu. Teleferik projesi desek o da yılan hikâyesine döndü. Millet Bahçesi yapılacak dediler, bir adım dahi atmadılar. Eski Bağ-Kur binasının yıkılıp öylece bırakılması konusuna değinmişken, Sinanpaşa Belediye Başkanı’nın makam aracının da o otoparktan hiç çıkmadığını duyduk. Sayın Başkanın şahsi ticarethanesinin tam önü olan bölgede Sinanpaşa Belediyesi’ne ait makam aracı hemen her gün görülüyor. Sinanpaşa Belediyesi Afyonkarahisar merkeze taşındı da bizim mi haberimiz yok? Her gün sabah mesaiye gelip akşam evine dönen sayın başkan belediye işlerini kendi ticarethanesinden mi yürütüyor? Makam aracını her gün kendi ticarethanesinin önüne park eden sayın başkan Belediyeye otopark ücreti ödüyor mu? Ödüyorsa bile hangi zaman diliminde kendi ilçesinde kendi seçmenlerine, kendi ilçesinin vatandaşlarına hizmet ediyor? Kafamızı kurcalayan bu sorular da yakın zamanda cevaplanır diye umuyoruz.” dedi.
“ZEYBEK İYİ PARTİNİN SAHADA OLMASINA TAHAMMÜL EDEMİYOR”
“Aldığımız bir duyuma göre Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İYİ Parti’nin sahada olmasına, vatandaşla iç içe olmasına tahammül edemiyormuş.” diyen Mısırlıoğlu, “2019 yılında Afyonkarahisar’da İYİ Partiden Belediye Başkan adayı olan Dr. Mahmut Koçak’ın muhtarları ziyaret etmesi Başkan Zeybek ‘i rahatsız etmiş olmalı. Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur’a ambargo uygulamaya kalkmış. Uygur’un nezdinde bütün muhtarları boyunduruğu altına almaya çalışan Zeybek’e sesleniyorum. Sizi rahatsız eden şey İYİ Parti’nin iktidara yürüyen ayak sesleri mi? O sevdalısı olduğunuz makam koltuğunun elinizden gitme ihtimali mi? Yoksa Sayın Koçak’a oy veren Afyonkarahisarlının gücüne güç katarak size sandıkta gereken cevabı vermesi mi? Muhtarlar yerel yönetimlerin bel kemiğidir. Muhtarlar kimsenin maşası ya da kuklası değildir. Bu yaptığınız devlete, millete, milli iradeye saygısızlıktır. Başkan Zeybek’in baskıcı tavrı bununla da sınırlı kalmamış ve dernek başkanının sosyal medya hareketlerini mercek altına almış. Getirip bir rapor halinde önüne koymuş. Şu tarihte su paylaşımı beğenmişsin, buraya yorum yapmışsın diyerek dernek başkanının şeceresini çıkarmış. Kendine fişleme ekibi kuran başkan Zeybek böyle boş işlerle uğraşacağına vatana millete hayırlı işler yapsaydı, vaatlerini yerine getirseydi seçmenlerini pişman etmeseydi daha iyi olmaz mıydı?” diye konuştu.
Zeybekle ilgili eleştirilerini sürdüren Mısırlıoğlu, “Sayın Zeybek, insanları fişlemeye, aba altından sopa göstermeye harcayacağı enerjisini projelerine harcasaydı tamamlanmayan projesi kalmazdı. Sivil toplum kuruluşlarına, esnaflara nasıl baskı kurarım diye düşüneceğine icraatlarına kafa yorsaydı milletin parasıyla milleti zor durumda bırakacak işler yapmazdı. Sayın Zeybek’e sizin vesilenizle sormuş olalım; insanları sosyal medya paylaşımlarına göre fişleyen, kim kiminle nerede ne yapmış diye magazin takibi yapan arkadaşlara acaba ne kadar maaş ödüyor? Belediyede fişleme birimi kuruldu da bizim mi haberimiz yok? Bir yanda ekonomik krizin altında ezilen vatandaşlar, bir yanda vatandaşın parasıyla aynı yolları kazıp yeniden yapan belediye, diğer yanda kamuya ait makam aracını şahsi işlerinde çekinmeden kullanan Belediye Başkanı derken ülkemizin içler acısı durumuna dikkat çekmek istedik. Haksızlıklara karşı çıkmaya, yolsuzluklara karşı sesimizi yükseltmeye, vatandaşımızın içler acısı haline dikkat çekmeye devam edeceğiz. Kim ne derse desin Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine sahip çıkacağız. Vatandaşın aklıyla dalga geçenleri, saman altından su yürütenleri su yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Burcu AYDIN’ın Haberinin devamı gazeteniz Kocatepe’de
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/misirlioglundan-ak-partili-belediye-baskanlarina-yaylim-atesi/

DİĞER VİDEOLAR