Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okşan Ulusoy Efe kimdir?

VİDEOYU PAYLAŞ

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ecz.Okşan ULUSOY EFE, sosyal medya platformları üzerinden kendisini takip edenler ve beraberinde “Okşan ULUSOY EFE kim dir?” sorusunun cevabını arayanlar için internette bir röportaj videosu paylaştı.

“Okşan Ulusoy Efe” isimli youtube kanalı üzerinde yayınlanan röportaj videosu, akışı itibari ile samimi bir sohbet havasında geçerken, kimi zaman heyecan ve mutluluğun, kimi zaman gözlerin dolduğu anlarla izleyenleri etkileyecek gibi görünüyor.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Ecz.Okşan ULUSOY EFE, paylaşılan videosun ile ilgili olarak: “Hz.Mevlana’nın hatırladığım bir sözü var “Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.” Öyle ki; Bizi bilenler, tanıyanlar nasıl bir karaktere,duruşa ve hayata sahip olduğumuzu bilmektedirler ve böylelikle karşılıklı iletişimlerimiz ve ifadelerimizde zorluk çekmiyoruz hamd olsun.”dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Ecz.Okşan ULUSOY EFE’ye latife ederek sorduğumuz Peki sizi tanımak istemeyenler için ne söylemek istersiniz? sorusuna cevaben: “”Baktığın benim,gördüğün sensin.” diyerek cümlelerini sonlandırdı.

DİĞER VİDEOLAR