Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olgun: Afyon ve Türkiye 14 Mayıs’tan sonra İYİ olacak

VİDEOYU PAYLAŞ

İYİ Parti Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinden sonra Türkiye ve Afyonkarahisar’ın “İYİ” olacağını söyledi.
Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) düzenlediği basın toplantısı ile resmi olarak açıkladı.
Toplantının açılışında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın vefat eden emekli öğretmen babası İsmail Pala’ya ve dün akşam vefat eden geçmişte MHP’de birlikte siyaset yaptığı Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’ye Allah’tan rahmet diledi. Milletvekili aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun’a partiye katkıları nedeniyle teşekkür eden Mısırlıoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimini Millet İttifakı adayının kazanacağını söyledi. İYİ Parti Milletvekili aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Türkiye ve Afyonkarahisar’ın 14 Mayıs genel seçiminden sonra “İyi” olacağını, parlamenter sistem içerisinde en iyi hizmeti İYİ Parti çatısı altında vereceğini ifade etti.
#iyiparti, #afyon, #afyonkarahisar #hakanşerefolgun #muhammetmısırlıoğlu #adayadayı, #seçim, #milletvekili

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti